Paten Dersi - İstanbul Buz Sporları Kulübü yorumlar

Paten Dersi - İstanbul Buz Sporları Kulübü yakın Zakkum Sokağı, Altıntepe Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34840

  • Adres: Altıntepe, Zakkum Sk No:3/A, 34840 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 535 783 70 70
  • Web sitesi: patendersi.com
  • Enlem, Boylam: 40.9534249, 29.0975024

Paten Dersi - İstanbul Buz Sporları Kulübü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Paten Dersi - İstanbul Buz Sporları Kulübü yorumlar

Nurullah hocadan paten dersi alıyoruz. Paten hocamızdan çok memnunuz! Alanında uzmanlığı, özverili yaklaşımı ve ilgisi sayesinde paten deneyimimiz çok keyifli ve verimli geçiyor. Hocamız, derslerimizi eğlenceli hale getirirken aynı zamanda … Daha fazla

İletişime geçtiğim ilk andan itibaren her soruma hızlı ve net cevaplar aldım. Minik kızım, Nurullah öğretmenimizle çok iyi anlaştı :) Ders gününü ve saatini iple çekiyor :) Herkese şiddetle tavsiye ederim. Kendilerine de tüm destekleri için ayrıca teşekkür ederim!

5 yaşında ikiz kızlarımız için paten dersi aldık,şu anda daha ikinci dersteyiz ve nerdeyse kaymaya başladılar.Necati hocanın hızlı ve etkili iletişimi mükemmel.Paten öğretmenimiz Nurullah beyede çok ayrı teşekkürlerimizi iletiyoruz.iki dersimiz daha var,bitince tekrardan yorumumu belirticem..

2023-10-01 Ayşe

Nurullah hocadan paten dersi alıyoruz. Paten hocamızdan çok memnunuz! Alanında uzmanlığı, özverili yaklaşımı ve ilgisi sayesinde paten deneyimimiz çok keyifli ve verimli geçiyor. Hocamız, derslerimizi eğlenceli hale getirirken aynı zamanda teknik bilgileri de öğretiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-01 Ahmet

İletişime geçtiğim ilk andan itibaren her soruma hızlı ve net cevaplar aldım. Minik kızım, Nurullah öğretmenimizle çok iyi anlaştı :) Ders gününü ve saatini iple çekiyor :) Herkese şiddetle tavsiye ederim. Kendilerine de tüm destekleri için ayrıca teşekkür ederim!

2023-10-01 Canan

5 yaşında ikiz kızlarımız için paten dersi aldık, şu anda daha ikinci dersteyiz ve nerdeyse kaymaya başladılar. Necati hocanın hızlı ve etkili iletişimi mükemmel. Paten öğretmenimiz Nurullah beye de çok ayrı teşekkürlerimizi iletiyoruz. İki dersimiz daha var, bitince tekrardan yorumumu belirteceğim.

2023-10-16 Fatma

Çocuklarım için paten dersi almak istedim ve internet üzerinden araştırma yaparken İstanbul Buz Sporları Kulübü özel ders hizmetine rastladım. İyi ki de rastlamışım diyorum çünkü çok memnun kaldık. Hocamız Nurullah bey, çocuklarımla çok iyi anlaşıyor ve onlara güven veriyor. Paten deneyimleri de her geçen gün artıyor ve gerçekten keyifle spor yapıyorlar. Tüm ebeveynlere tavsiye ederim.

2023-10-21 Mehmet

Bu hizmeti almaya karar vermeden önce birkaç yerle iletişime geçtim ama en net ve hızlı yanıtı bu yerden aldım. Paten dersi veren Nurullah bey, profesyonel bir şekilde öğretiyor ve çocuklarım patenle hızla ilerliyor. Gerçekten iyi bir hizmet veriyorlar. Teşekkürler.

2023-10-26 Zeynep

Nurullah hoca, paten derslerimizi gerçekten keyifli hale getiriyor. Çocuklarım çok seviyor ve ilgileniyor. Her dersin sonunda kendilerini geliştirdiklerini ve daha iyi birer patenciler olduklarını görüyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-31 Merve

Çocuğum için paten dersi almaya karar verdik ve internet üzerinden araştırma yaparken İstanbul Buz Sporları Kulübü özel ders hizmetini gördüm. İyi ki de görmüşüm çünkü çok memnun kaldık. Hocamız Nurullah bey, çocuğumla güzel bir iletişim kurdu ve onun için eğlenceli bir eğitim ortamı sağladı. Paten konusundaki ilerlemesi gerçekten hızlı oldu ve artık güvenle kayabiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Emre

Paten dersleri almaya başladık ve Gerçekten Harika bir eğitmenle tanıştık. Nurullah bey çocuklarımızı çok iyi motive ediyor ve onları destekliyor. Çocuklarımın paten deneyimi her geçen gün gelişiyor ve kendilerini daha iyi hissediyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-10 Ebru

Kızım için paten dersi almaya başladık ve çok iyi bir deneyim oldu. Hocamız Nurullah bey, çocuklarla çok güzel ilgileniyor ve onlara doğru teknikleri öğretiyor. Kızımın patenle ilgili ilerlemesini görünce çok mutlu oluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Güven

Çocuğum için paten dersi arayışımızda İstanbul Buz Sporları Kulübü özel ders hizmetini keşfettik. Hocamız Nurullah bey, gerçekten profesyonel bir şekilde paten öğretiyor ve çocuğumun ilerlemesini hızlandırdı. Dersler çok keyifli geçiyor ve çocuğum çok mutlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Nihan

Çocuklarım için paten dersi aldık ve gerçekten iyi bir tercih yaptık. Hocamız Nurullah bey, çocuklarla çok güzel ilgileniyor ve onlara sabırla paten öğretiyor. İki ders sonunda çocuklarımın patenle kayabildiğini görmek çok mutlu ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-25 Murat

Daha da ileri gitmek için paten dersi almaya karar verdim ve internet üzerinden İstanbul Buz Sporları Kulübü özel ders hizmetini keşfettim. Dersler gerçekten verimli ve eğlenceli geçiyor. Paten öğretmenimiz Nurullah bey, çocukluk hayalimi gerçekleştirmem için gerçekten büyük destek sağlıyor. Tüm ebeveynlere tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Paten Dersi - İstanbul Buz Sporları Kulübü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?