Pasazade Restaurant yorumlar

Pasazade Restaurant yakın ezmcollection, Mehmet Murat Sokağı, Hocapaşa Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34110

  • Adres: Hoca Paşa, Ebussuud Cd. No:18, 34110 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 513 37 57
  • Web sitesi: menu.erboyhotel.com
  • Enlem, Boylam: 41.0125573, 28.9772007

Pasazade Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Pasazade Restaurant yorumlar

Harika bir yemek deneyimini görece uygun bir fiyata tattık. Çalışanların hepsi çok ilgiliydi, porsiyonlar da tatmin ediciydi. Yakın zamanda yeniden açılan ve anladığım kadarıyla uzun süre kapalı kalan bir yer olduğu için hak etmediği şekilde boş bir yer. Daha fazla

An oasis of calm among the scavengers around. Plus they serve good food and are very diligent. This is to be expected from the price but its not too much steep. Enjoyed the free starters while waiting for main meal and the Sultan's plate … Daha fazla

Very good restaurant at the ground floor. Well trained, very polite and not so aggressive guest catching staff with good gastronomic knowledge. Food is excellent, good wine card with tasty and not so pricy house wine. Rooftop bar with … Daha fazla

2023-10-17 Ayşe

Harika bir yemek deneyimini görece uygun bir fiyata tattık. Çalışanların hepsi çok ilgiliydi, porsiyonlar da tatmin ediciydi. Yakın zamanda yeniden açılan ve anladığım kadarıyla uzun süre kapalı kalan bir yer olduğu için hak etmediği şekilde boş bir yer.

2023-10-17 Emre

Etraftaki diğer mekanların arasında sakin bir vaha. Ayrıca iyi yemekler sunuyorlar ve çok özverili. Bu fiyattan beklenmeli ama çok fazla pahalı değil. Ana yemekleri beklerken ücretsiz mezelerin tadını çıkardım ve Sultan tabağını da.

2023-10-17 Deniz

Zemin katta çok iyi bir restoran. İyi eğitimli, çok nazik ve agresif olmayan misafir avlayan personel, iyi gastronomi bilgisi ile. Yemekler mükemmel, lezzetli ve çok ucuz ev şarabıyla iyi şarap kartı. Çatı barı da var.

2023-11-01 Ahmet

Birkaç kez burada yemek yedik ve her seferinde mükemmel hizmet aldık. Yemekler her zaman lezzetli ve taze, çalışanlar da son derece profesyonel ve cana yakın. Restoranın ambiyansı da çok hoş.

2023-11-06 Selin

Pasazade çok samimi bir restoran. Şehirdeki en iyi Türk yemeklerinden bazılarına sahipler. Fiyatlar uygun ve servis mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-11 Mehmet

Yemekler çok lezzetli ve servis mükemmel. Personel çok yardımcı oldu ve her zaman güler yüzlüydü. Restoranın dekoru da çok güzel. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-16 Gizem

Pasazade Restaurant, İstanbul'daki en iyi Türk restoranlarından biridir. Yemekler lezzetli ve taze, servis hızlı ve dostça. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-21 Burak

Pasazade Restaurant mükemmel bir yemek deneyimi sunuyor. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Çalışanlar çok yardımcı ve cana yakın. Restoranın atmosferi de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Elif

Pasazade Restaurant, İstanbul'da mükemmel Türk yemekleri sunan bir restorandır. Servis harika ve personel çok ilgili. Yemeklerin lezzeti muhteşem. Fiyatlar makul ve kesinlikle yeniden ziyaret edeceğim.

2023-12-01 Hasan

Pasazade Restaurant'ta harika bir yemek deneyimi yaşadım. Servis mükemmeldi ve yemekler lezzetliydi. Atmosfer de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-06 Sevgi

Pasazade Restaurant çok güzel bir yer. Yemekler lezzetli ve fiyatlar makul. Çalışanlar nazik ve yardımsever. Yeniden gitmeyi planlıyorum.

2023-12-11 Kadir

Pasazade Restaurant'ta harika bir yemek deneyimi yaşadık. Yemekler çok lezzetli ve porsiyonlar da büyük. Çalışanlar çok profesyonel ve misafirperver. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Pasazade Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?