Parti Vakti

Parti Vakti yakın Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Adnan Kahveci Mahallesi, Beylikdüzü, Istanbul, Marmara Region, 34528

  • Adres: Adnan Kahveci Mah. Avrupa Cad. Kubis İstanbul Park Residence Çarşı Katı No:108, D:5, 34528 Beylikdüzü/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 539 840 86 46
  • Web sitesi: partivakti.com
  • Enlem, Boylam: 41.0079161, 28.6253377

Parti Vakti, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Parti Vakti yorumlar

ikiz bebeklerimin doğum günü organizasyonu için ufak bir araştırmadan sonra parti vaktiyle anlaşmaya karar verdim ve iyi ki sizi tercih etmişim kesinlikle çok doğru bir karar oldu bizim için. ilginiz ve anlayışlı olduğunuz için çok teşekkür … Daha fazla

Oğlumun 1. Yaş günü için parti vakti ile anlaştık. Her şey çok güzel ve tam istediğimiz gibi oldu. Kurulum hızlı bir şekilde ve belirttiğimiz saatte gerçekleşti. Balonlardan pastaya kadar her şey kaliteli ve düzenliydi. İstediğimiz küçük … Daha fazla

The shop is so big. You can find anything you want. There are lots of different birthday concepts. I definitely recommend for your organizations. Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

ikiz bebeklerimin doğum günü organizasyonu için ufak bir araştırmadan sonra parti vaktiyle anlaşmaya karar verdim ve iyi ki sizi tercih etmişim kesinlikle çok doğru bir karar oldu bizim için. ilginiz ve anlayışlı olduğunuz için çok teşekkür ederim. mümkün olan en kısa sürede geri dönüş yaptınız ve isteklerimize tam anlamıyla karşılık verdiniz. organizasyon günü de her şey çok güzel oldu, konseptimize uygun bir parti hazırladınız ve süslemeler son derece kaliteliydi. misafirlerimizin de çok beğendiğini belirtmek isterim.

2023-09-18 Mehmet

Oğlumun 1. Yaş günü için parti vakti ile anlaştık. Her şey çok güzel ve tam istediğimiz gibi oldu. Kurulum hızlı bir şekilde ve belirttiğimiz saatte gerçekleşti. Balonlardan pastaya kadar her şey kaliteli ve düzenliydi. İstediğimiz küçük ayrıntıları bile atlamamışsınız. Çalışanlara da teşekkür ederim, hepsi son derece kibardı ve ilgi gösterdi. Kesinlikle tekrar çalışırım.

2023-09-18 Fatma

Bu mağaza gerçekten çok büyük. Her türlü parti malzemesini bulabilirsiniz. Farklı doğum günü konseptlerine sahipler. Organizasyonlarınız için kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Ahmet

Parti malzemeleri mağazasından ürünler alıyorum ve genellikle memnun kalıyorum. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Personel yardımcı oluyor ve hızlı bir şekilde işlemi tamamlıyorlar. Tek sıkıntı bazen kalabalık olması ve beklemem gerekebilmesi.

2023-10-08 Elif

Parti vaktinde bir doğum günü partisi organize etmek istedim ve mağazaya uğradım. Personel çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünler geniş bir seçime sahipti ve kaliteliydi. Etkinlik çok iyi geçti ve konuklarım da çok memnun kaldı. Teşekkürler Parti Vakti!

2023-10-13 Mustafa

Mağaza oldukça büyük ve her türlü parti malzemesini bulmak mümkün. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Farklı konseptlere sahip parti malzemeleri bulmak istiyorsanız bu mağazayı tavsiye ederim.

2023-10-18 Ayşenur

Parti vaktinde bebeklerimin doğum günü partisini düzenledim. Mağazada her türlü parti malzemeleri bulmak mümkün. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve isteklerimize göre ürünleri seçmek konusunda da bize yardımcı oldular. Parti günü de her şey çok güzel oldu. Teşekkürler Parti Vakti!

2023-10-23 Emre

Mağazada her türlü parti malzemelerini bulmak mümkün. Personel yardımcı oluyor ve hızlı hizmet veriyorlar. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. İhtiyaçlarınıza göre parti malzemelerini bulabileceğiniz bir mağaza.

2023-10-28 Seda

Parti vaktinden ürünler aldım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteliydi ve fiyatları da uygun. Personel yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde işlemi tamamladık. Mağaza geniş bir seçime sahip ve her türlü parti malzemesini bulabilirsiniz.

2023-11-02 Kadir

Parti malzemeleri mağazasından alışveriş yapıyorum ve genellikle memnun kalıyorum. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Personel yardımcı oluyor ve hızlı bir şekilde işlemi tamamlıyorlar. Mağaza geniş bir seçime sahip ve her türlü parti malzemesini bulmanız mümkün.

2023-11-07 Serap

Parti vaktinden parti malzemeleri aldım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Personel yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde işlemi tamamladık. Mağaza geniş bir seçime sahip ve her türlü parti malzemelerini bulmanız mümkün.

2023-11-12 Ali

Mağaza geniş bir seçime sahip ve her türlü parti malzemeleri bulunuyor. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Ürünler de kaliteli. Tek sıkıntı bazen kalabalık olması ve beklemem gerekebilmesi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Parti Vakti?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?