Paromak yorumlar

Paromak yakın 1. Cadde, Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi;HOSAB, Hasanağa, Nilüfer, Bursa, Marmara Region

  • Adres: Hasanağa Organize San. Böl, 4. Cd. No:6, 16159 Organize Sanayi Bölgesi/Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 493 21 10
  • Web sitesi: paromak.com
  • Enlem, Boylam: 40.178167, 28.786754

Paromak, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Paromak yorumlar

Deneyimlerinize yeni farklı tecrübeler ve değerlerinize değer katmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Paromak@AD EVA COMPOUND

2023-09-23 Ahmet

Paromak Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nden aldığım ürünlerin kalitesinden ve hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde siparişimi tamamladılar. Ürünlerin değeri de gayet uygun ve bana başka yerlerden daha iyi bir fiyat sundular. Genel deneyimim olumlu oldu ve tekrar alışveriş yapmak için döneceğim.

2023-09-23 Mehmet

Paromak Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi, kendi alanında uzmanlaşmış bir şirkettir. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve dayanıklı. Fiyatları biraz pahalı olsa da, aldığınız ürünlerin kalitesi ve performansı için değer. Personel çok yardımcı ve müşteri odaklı. Bana hızlı bir şekilde yardımcı oldular ve tüm sorularıma cevap verdiler. Genel olarak memnunum ve tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-10-08 Ayhan

Paromak Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nden aldığım ürünlerle ilgili hiçbir şikayetim yok. Ürünler kaliteli ve kullanışlı. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel oldukça yardımcı oldu ve iyi bir müşteri hizmeti sundu. Benim için herhangi bir bekleme süresi olmadı. İşlemim hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Genel olarak olumlu bir deneyimdi ve başkalarına tavsiye ederim.

2023-10-13 Elif

Paromak Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nde genel olarak hoş bir atmosfer vardı. Mağaza temiz ve düzenli bir şekilde tasarlanmıştı. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve kullanımı kolaydı. Fiyatlar da uygun sayılır. Personel çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-23 Esra

Paromak Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nde aldığım ürünlerin kalitesi oldukça iyi. Hem dayanıklı hem de kullanışlılar. Fiyatları da gayet uygun. Personel yardımcı oldu ve tüm sorularıma cevap verdi. Bekleme süresi kısa oldu ve işlemim hızlı bir şekilde tamamlandı. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım ve tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-11-02 Figen

Paromak Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nden aldığım ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi. Fiyatları da makuldü ve bana değerli bir ürün sundular. Personel yardımcı oldu ve benimle ilgilendiler. Taleplerimi kısa sürede karşıladılar ve benim için bekleme süresi yoktu. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım ve tekrar alışveriş yapmayı düşünebilirim.

2023-11-12 Murat

Paromak Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nde genel olarak hoş bir atmosfer vardı. Mağaza temizdi ve ürünlerin sergilendiği düzenli bir tasarıma sahipti. Ürünlerin kalitesi de iyiydi ve uygun fiyatlıydılar. Personel yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Bekleme sürem kısa oldu ve işlemim sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Genel olarak olumlu bir deneyimdi ve tekrar ziyaret etmeyi düşünebilirim.

2023-11-17 Mine

Paromak Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nden aldığım ürünler beklediğim kaliteye sahipti. Hem dayanıklı hem de kullanışlılar. Fiyatları da uygun ve bana değerli bir ürün sundular. Personel yardımcı oldu ve tüm sorularıma cevap verdi. Genel deneyimim olumlu oldu ve başkalarına tavsiye edebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Paromak?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?