Parenting Health Institute Turkiye yorumlar

Parenting Health Institute Turkiye yakın Padok Yazılım, Mühendislik ve Danışmanlık, Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi, Bayraklı, Izmir, Aegean Region, 35530

  • Adres: Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:47 Folkart, Bayraklı/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 553 924 34 40
  • Web sitesi: parentinghealthinstituteturkey.com
  • Enlem, Boylam: 38.4542381, 27.17642

Parenting Health Institute Turkiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Parenting Health Institute Turkiye yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Eğitim danışmanlığı hizmetlerini alırken oldukça memnun kaldım. Uzman danışmanlarımız vardı ve bize çok yardımcı oldular. Sorunlarımızı kısa sürede çözmek için ellerinden geleni yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Mehmet

Parenting Health Institute ile eğitim danışmanlığı konusunda çalışmak gerçekten iyi bir deneyimdi. Personel çok misafirperver ve profesyoneldi. İhtiyaçlarımıza özel çözümler sunmak için ellerinden geleni yaptılar. Bir daha yapacak olsam yine burayı tercih ederim.

2023-09-22 Elif

Parenting Health Institute, eğitim danışmanlığı konusunda uzman bir kadroya sahip. Onlarla çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. Hızlı ve etkili bir şekilde sorunlarımıza çözümler sunarak bize çok yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Osman

Parenting Health Institute'nin eğitim danışmanları gerçekten bilgili ve profesyonel. İhtiyaçlarımızı anlamak için zaman ayırdılar ve bize en iyi çözümleri sunmak için ellerinden geleni yaptılar. Kendilerine teşekkür ederim.

2023-10-12 Canan

Parenting Health Institute'den aldığım eğitim danışmanlığı hizmetinden oldukça memnun kaldım. Personel nazik ve yardımseverdi. İhtiyaçlarımıza uygun çözümler sunarak bize yardımcı oldular. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-17 Burak

Parenting Health Institute, kaliteli hizmet sunduğu için tercih ettiğim bir yer. Eğitim danışmanları uzman ve yardımsever. Her zaman sorularımızı cevaplamak için zaman ayırırlar ve bize en iyi çözümleri sunarlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Aylin

Eğitim danışmanlığı hizmeti alırken Parenting Health Institute'yi tercih ettim ve bu karardan memnun kaldım. Uzman danışmanlarımız vardı ve sorunlarımızı çözmek için ellerinden geleni yaptılar. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-27 Hakan

Parenting Health Institute ile çalışmak gerçekten iyi bir deneyimdi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. İhtiyaçlarımıza en uygun çözümleri sunmak için ellerinden geleni yaptılar. Kesinlikle tekrar çalışmayı düşünürüm.

2023-11-01 Selma

Parenting Health Institute deneyimi harikaydı. Eğitim danışmanları çok anlayışlıydı ve bize en iyi çözümleri sunmak için ellerinden geleni yaptılar. Çalışmak için harika bir yer.

2023-11-06 Ali

Parenting Health Institute ile eğitim danışmanlığı konusunda çalışırken çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve bilgili. İhtiyaçlarımıza uygun çözümler sunarak bize yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Zeynep

Parenting Health Institute'den aldığım eğitim danışmanlığı hizmetinden çok memnun kaldım. Uzman danışmanlar bize her zaman yardımcı oldular. Sorunlarımızı çözmek için ellerinden geleni yaptılar. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-16 Ahmet

Parenting Health Institute konusunda uzman bir eğitim danışmanı arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Personel çok yardımsever ve bilgili. İhtiyaçlarımıza en uygun çözümleri sunmak için ellerinden geleni yaptılar. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Parenting Health Institute Turkiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?