Panorama Konya Müzesi yorumlar

Panorama Konya Müzesi yakın Otopark, Evliya Çelebi Sokak, Aziziye Mahallesi, Karatay, Konya, Central Anatolia Region, 42200

  • Adres: Aziziye, 42030 Karatay/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 332 237 66 78
  • Web sitesi: panorama.konya.bel.tr
  • Enlem, Boylam: 37.8700114, 32.5117659

Panorama Konya Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Panorama Konya Müzesi yorumlar

Konya gezinizde Panorama Konya Müzesi’ni gezi programınıza eklemeniz gezinize ayrı bir anlam katacaktır. Özellikle listenin en başına almanız, ziyaret edeceğiniz diğer destinasyonları daha anlaşılır bir şekilde ziyaret etmenizi … Daha fazla

Konya'ya gittiğimde özellikle gidilecek yerler listeme aldığım bir yerdi. Bursa'da bulunan panorama müzesini de gezmiştim ama kıyaslayacak olursak kesinlikle Konya liste başı olur. Bahçesinde tüm Mevlevi Dergahlarının minyatürleri mevcut ve … Daha fazla

Balmumu heykelleri, ses efektleri, yağlı boya tabloları ve tarihi yapıların minyatürleri ile sizi yansıttığı döneme götüren bir müze. Haziran 20 itibariyle tam bilet 10, öğrenci 5 TL, engelli ve yakinlari ücretsiz olarak müzeye giriş … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Panorama Konya Müzesi’ni gezimizde ziyaret ettiğimiz için çok memnun kaldık. Müzenin atmosferi çok güzeldi ve içerideki eserler çok etkileyiciydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-22 Mehmet

Konya gezimizin en güzel duraklarından biriydi Panorama Konya Müzesi. Müzenin bahçesi gerçekten büyüleyiciydi. Mevlevi Dergahlarının minyatürlerini görmek çok ilginçti. Herkese gidip görmesini tavsiye ederim.

2023-09-22 Fatma

Panorama Konya Müzesi'ni gezdiğimde çok etkilendim. Müzenin ses efektleri ve balmumu heykelleri gerçekten döneme götürüyor gibi hissettirdi. Giriş ücretinin de uygun olması ekstra memnun kaldım.

2023-10-07 Ali

Panorama Konya Müzesi'ni gezmek için çok sıra beklememe gerek kalmadı çünkü rezervasyon yaptırmıştım. Rezervasyon yapma imkanı sunmaları çok güzel bir hizmet. Müzede çok güzel zaman geçirdim.

2023-10-12 Zeynep

Panorama Konya Müzesi'ni gezi programıma ekledim ve çok memnun kaldım. Bahçesinde dolaşmak gerçekten büyüleyiciydi. Ayrıca müzedeki eserlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Murat

Panorama Konya Müzesi'ni gezmek için yaklaşık 10 dakika kadar bekledim. Beklemek çok da uzun değildi ve beklemeye değdi. Müzedeki eserler çok ilginçti ve atmosferi çok güzeldi.

2023-10-22 Selin

Panorama Konya Müzesi’ni gezerken çok keyifli bir deneyim yaşadım. Müzenin içindeki eserleri gezerken gerçekten zamanın içindeymiş gibi hissettim. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgiliydi.

2023-11-11 Osman

Panorama Konya Müzesi'nde çok güzel bir deneyim yaşadım. Müzenin dekorasyonu çok güzeldi ve eserlerin kalitesi de çok iyiydi. Bir daha Konya'ya gidersem tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-11-16 Ceren

Panorama Konya Müzesi'ni gezerken çok keyif aldım. Müzenin atmosferi çok güzeldi ve eserlerin minyatürleri gerçekten etkileyiciydi. Giriş ücreti de gayet makuldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Panorama Konya Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?