Palivor Çiftliği yorumlar

Palivor Çiftliği yakın Polivor Çiftliği Yolu, Polivor Çiftliği, Avcılar, Demirköy, Kırklareli, Marmara Region

  • Adres: Avcılar Köyü Palivor Mahallesi Yolu Demirköy, 39500 Demirköy/Kırklareli, Türkiye
  • Telefon: +90 535 025 13 61
  • Web sitesi: palivor.com
  • Enlem, Boylam: 41.9291125, 27.8514009

Palivor Çiftliği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Palivor Çiftliği yorumlar
2023-09-18 Ayşe

Harika bir deneyimdi, çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldi. Çiftlikteki ortam ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak çok keyifli bir deneyim yaşadım.

2023-09-18 Mehmet

Palivor Çiftliği'ndeki deneyimim sıradanın üzerindeydi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ama fiyatları konusunda biraz pahalı buldum. Ortam ve dekorasyon hoştu. Konforlu ve temiz bir ortam vardı. Bekleme süresi de kabul edilebilir düzeydeydi. Personel yardımseverdi.

2023-09-18 Fatma

Palivor Çiftliği'nde geçirdiğim zaman harikaydı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygundu. Ortam ve dekorasyon da çok hoştu. Çiftlikteki atmosfer oldukça sakin ve huzurluydu. Bekleme süresi çok uzun değildi. Personel nazik ve yardımseverdi.

2023-10-03 Ahmet

Palivor Çiftliği'nde geçirdiğim zaman hoştu. Ürünlerin kalitesi iyi, fiyatları da makuldi. Ortam ve dekorasyon hoştu. Başlangıçta karşılaştığım atmosfer oldukça pozitifti. Bekleme süresi de çok uzun değildi. Personel de ilgili ve düşünceliydi.

2023-10-08 Zeynep

Palivor Çiftliği'nde geçirdiğim zaman çok keyifliydi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da makuldi. Ortam ve dekorasyon hoştu. Başlangıçta çok hoş bir atmosferle karşılaştım. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeydeydi ve personel de yardımseverdi.

2023-10-18 Ayşenur

Palivor Çiftliği'nde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygundu. Ortam ve dekorasyon da hoştu. Girişteki atmosfer oldukça rahatlatıcıydı. Bekleme süresi de çok uzun değildi ve personel de güler yüzlüydü.

2023-10-23 Cem

Palivor Çiftliği'nde geçirdiğim zaman sıradanın üzerindeydi. Ürünlerin kalitesi iyiydi, fiyatları biraz yüksekti. Ortam ve dekorasyon hoştu. Başlangıçta güzel bir atmosferle karşılaştım. Bekleme süresi de kabul edilebilir düzeydeydi. Personel yardımseverdi.

2023-10-28 Nazlı

Palivor Çiftliği'nde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da uygundu. Ortam ve dekorasyon hoştu. Girişteki atmosfer oldukça sıcak ve samimiydi. Bekleme süresi de kabul edilebilir düzeydeydi. Personel yardımsever ve ilgiliydi.

2023-11-02 Mustafa

Palivor Çiftliği'nde geçirdiğim zaman sıradanın üzerindeydi. Ürünlerin kalitesi iyi, fiyatları biraz yüksekti. Ortam ve dekorasyon hoştu. Başlangıçta olumlu bir atmosferle karşılaştım. Bekleme süresi de kabul edilebilir düzeydeydi. Personel yardımseverdi.

2023-11-07 Ebru

Palivor Çiftliği'nde geçirdiğim zaman çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygundu. Ortam ve dekorasyon da oldukça hoştu. Girişteki atmosfer de olumluydu. Bekleme süresi de kabul edilebilir düzeydeydi ve personel de yardımseverdi.

2023-11-12 Deniz

Palivor Çiftliği'nde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da uygundu. Ortam ve dekorasyon hoştu. Başlangıçta çok olumlu bir atmosferle karşılaştım. Bekleme süresi de kabul edilebilir düzeydeydi. Personel nazik ve yardımseverdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Palivor Çiftliği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?