Pak Service Temizlik Hizmetleri. yorumlar

Pak Service Temizlik Hizmetleri. yakın Şemibey Sokağı, Acıbadem Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34718

  • Adres: Acıbadem Cad.şemibey, Nahit Sok. No:21, 34710 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 418 10 29
  • Web sitesi: pakservistemizlik.com
  • Enlem, Boylam: 40.996194, 29.0344584

Pak Service Temizlik Hizmetleri., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Pak Service Temizlik Hizmetleri. yorumlar

İlk olarak fabrikamızı temizletmek için tanıştık çok memnun kaldık, ofis temizliğinde de çalışmak için aradığımız ilk isimlerden oldular hem genel temizlik olsun hem halı temizliği, detaylı temizlik olsun çok başarılılar. Arif Bey'in … Daha fazla

Ofisimi temizlettim on numara beş Yıldız herşey pırıl pırıl gibi teslim aldım herkese öneririm gerçekten 5 yıldızı hakeden bir işletme ellerine emeklerine sağlık herkese tavsiye ederim elinize sağlık pak servis

Muazzam iş çıkarttılar leş gibiydi temizlenmeden önce ancak 3 arkadaş 2 2.5 saatte pırıl pırıl yaptılar gerçekten 5 yıldızı hakeden bir firma ellerinize sağlık

2023-09-20 Murat

İlk olarak fabrikamızı temizletmek için tanıştık çok memnun kaldık, ofis temizliğinde de çalışmak için aradığımız ilk isimlerden oldular hem genel temizlik olsun hem halı temizliği, detaylı temizlik olsun çok başarılılar. Arif Bey'in işindeki titizliği de takdir etmek lazım.

2023-09-20 Ahmet

Ofisimi temizlettim on numara beş Yıldız herşey pırıl pırıl gibi teslim aldım herkese öneririm gerçekten 5 yıldızı hakeden bir işletme ellerine emeklerine sağlık herkese tavsiye ederim elinize sağlık pak servis

2023-09-20 Ayşe

Muazzam iş çıkarttılar leş gibiydi temizlenmeden önce ancak 3 arkadaş 2 2.5 saatte pırıl pırıl yaptılar gerçekten 5 yıldızı hakeden bir firma ellerinize sağlık

2023-10-05 Mehmet

İşlerinde çok başarılılar. Şirketimizin ofisine temizlik hizmeti aldık ve gerçekten çok memnun kaldık. Ekibin titizliği, hızı ve profesyonelliği takdire şayan. Tavsiye ederim.

2023-10-10 Fatma

Pak Servis ile çalışmak gerçekten işleri kolaylaştırıyor. Fabrika temizliği, ofis temizliği ve genel temizlik konularında hizmet aldım ve her seferinde memnun kaldım. Fiyatları da uygun ve ekibin çalışma disiplini çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Hüseyin

Pak Servis Temizlik Hizmetleri'ne sağladığı hizmetlerden çok memnunum. İşyerimizde temizlik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ekibin profesyonelliği ve işine olan saygısı takdire şayan. Son derece başarılı bir firma!

2023-10-20 Emine

Pak Servis işini gerçekten ciddiyetle yapan bir firma. Ofisimizin her alanında detaylı bir temizlik işlemi gerçekleştirdiler ve sonuçtan çok memnun kaldık. Hem hızlılar hem de işlerini özenle yapıyorlar. Herkese öneririm.

2023-10-25 Kadir

Pak Servis Temizlik Hizmetleri, fabrikamızın temizlik ihtiyacını karşılamak için çalıştığımız bir firma. İşlerinde gerçekten başarılılar. Çalışanları titiz ve disiplinli. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma

2023-10-30 Selin

Genel temizlik ihtiyaçlarımız için Pak Servis Temizlik Hizmetleri'ni tercih ediyoruz ve gerçekten memnunuz. Hem fiyatları uygun hem de kaliteli bir hizmet sunuyorlar. İşlerini özenle yapıyorlar ve müşteri memnuniyetine büyük önem veriyorlar.

2023-11-04 Ömer

Pak Servis ile iş yerimizin detaylı temizliğini yaptırdık ve sonuçtan çok memnun kaldık. Gerçekten profesyonel bir hizmet sunuyorlar. Çalışanları da son derece saygılı ve titiz. Tek kelimeyle harika bir firma!

2023-11-09 Derya

Pak Servis işine gerçekten saygı duyan ve özenle yapan bir firma. Ofisimizin genel temizliğini düzenli olarak yaptırıyoruz ve her seferinde memnun kalıyoruz. Çalışanları da son derece disiplinli ve işlerini özenle yapıyorlar.

2023-11-14 Tayfun

Pak Servis ile çalışmak gerçekten büyük bir kolaylık. İşyerimizin temizliğini düşünmek istemiyoruz ve Pak Servis tam da bu noktada devreye giriyor. Hem hızlılar hem de işlerini özenle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Pak Service Temizlik Hizmetleri.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?