Pad Thai yorumlar

Pad Thai yakın pad Thai, Defterdar Yokuşu, Firuzağa, Firuzağa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34425

  • Adres: Firuzağa, Defterdar Ykş. NO:41A, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 531 947 34 65
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 41.030024, 28.982094

Pad Thai, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Pad Thai yorumlar

Really delicious Thai food! We have been traveling for awhile and we’re craving good Thai. The portions were decent sized (I took half of my Pad Thai home) and delicious. My husband got the red curry which was spicy and flavorful. The staff was also very kind. Daha fazla

Amazing food and service. Great range on the menu and food came out reasonably fast. Staff were very friendly and helpful. We tried the pad thai prawn, green chicken curry and red curry beef. Highly recommend this place for authentic Thai food. Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Gerçekten lezzetli Tay yemekleri! Bir süredir seyahat ediyorduk ve iyi Tay yemekleri özlemi çekiyorduk. Porsiyonlar yeterince büyüktü (Pad Thai'mın yarısını eve götürdüm) ve lezzetliydi. Kocam da baharatlı ve lezzetli olan kırmızı kari aldı. Personel de çok nazikti.

2023-09-24 Fatma

Harika yemek ve hizmet. Menüde geniş bir seçenek vardı ve yemekler makul bir hızda çıktı. Personel çok dostça ve yardımcı oldu. Pad Thai karides, yeşil tavuk kari ve kırmızı kari dana denedik. Otantik Tay yemekleri için bu yeri şiddetle tavsiye ederim.

2023-09-26 Ayşe

Pad Thai Tayland restoranı gerçekten lezzetli Tay yemekleri sunuyor! Seyahat etmekteyken iyi Tay yemekleri özlemi çekiyorduk ve burada tam da istediğimiz gibi bir deneyim yaşadık. Porsiyonlar yeterli büyüklükteydi ve lezzetliydi. Eşim acılı ve lezzetli olan kırmızı kari aldı. Personel de çok nazikti.

2023-09-26 Merve

Harika yemekler ve hizmet! Menüde geniş bir seçenek vardı ve yemekler makul bir hızda geldi. Personel çok dostça ve yardımcı oldu. Pad Thai karides, yeşil tavuk kari ve kırmızı kari dana denedik. Bu yerden otantik Tay yemekleri yemeyi kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Nur

Pad Thai Tayland restoranı hakkında gerçekten lezzetli Tay yemeklerinin olduğunu söyleyebilirim! Son zamanlarda biraz seyahat ediyorduk ve gerçekten iyi bir Tay yemeği özlemi çekiyorduk. Pad Thai'nin porsiyonları oldukça büyük (Ben pad thai'min yarısını eve götürdüm) ve gerçekten lezzetliydi. Kocam baharatlı ve lezzetli olan kırmızı kariyi denedi. Ayrıca personel de çok nazikti.

2023-11-11 Ahmet

Pad Thai Tayland restoranı gerçekten lezzetli Tay yemekleri sunuyor! Bir süredir seyahat ediyorduk ve lezzetli Tay yemekleri özlemi çekiyorduk. Porsiyonlar yeterince büyüktü (Pad Thai'min yarısını eve götürdüm) ve lezzetliydi. Kocam baharatlı ve lezzetli olan kırmızı kari aldı. Personel de çok nazikti.

2023-11-21 Sema

Bir süredir seyahat halinde olduğumuz için gerçekten lezzetli Tay yemeklerini özlemiştik ve Pad Thai Tayland restoranında tam olarak aradığımız deneyimi yaşadık. Porsiyonlar yeterli büyüklükteydi ve lezzetliydi. Eşim acılı ve lezzetli olan kırmızı kariyi denedi. Personel de çok nazikti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Pad Thai?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?