Oyuncak Müzesi yorumlar

Oyuncak Müzesi yakın Halil Rıfat Paşa Caddesi, Fatih Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35260

  • Adres: Fatih, Halil Rıfat Paşa Cd. No:31, 35260 Konak/İzmir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.4134187, 27.1269769

Oyuncak Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Oyuncak Müzesi yorumlar

Varyant inişi üzerinde Arkeoloji müzesinin biraz yukarısında kurulmuş küçük bir müze. Daha doğrusu Ümran Baradan hanfendinin koleksiyonu. Konak belediyesi mekan sağlamış. Tematik olarak güzel bir müze. Çocukluğumuzun bazı oyuncaklarını da görme, hatırlama ve nostaljik anlar yaşama şansını da veriyor.

Şu hayatta düşünülmüş en ince detaylardan biridir bu müze. İnanılmaz keyif aldim bir yetişkin olarak ben bile. Ki çocukları düşünemiyorum. Yıllarca özenle tutulmuş ve burada sergilenmiş farklı ülkelerden oyuncaklar var. Ve burası ücretsiz. … Daha fazla

İzmir Konak ta muhteşem bir müze. Sizi geçmişe ve çocukluğunu a götüren oyuncaklarla dolu bir müze. 1920 lerden 1950 lere bir çok ülkeden örneklerin sergilendiği, oyuncağın çocukluğumuza geleceğimize neler kattığını gözler önüne seren emek … Daha fazla

2023-09-21 Can

Varyant inişi üzerinde Arkeoloji müzesinin biraz yukarısında kurulmuş küçük bir müze. Daha doğrusu Ümran Baradan hanfendinin koleksiyonu. Konak belediyesi mekan sağlamış. Tematik olarak güzel bir müze. Çocukluğumuzun bazı oyuncaklarını da görme, hatırlama ve nostaljik anlar yaşama şansını da veriyor.

2023-09-21 Ayşe

Şu hayatta düşünülmüş en ince detaylardan biridir bu müze. İnanılmaz keyif aldim bir yetişkin olarak ben bile. Ki çocukları düşünemiyorum. Yıllarca özenle tutulmuş ve burada sergilenmiş farklı ülkelerden oyuncaklar var. Ve burası ücretsiz.

2023-09-21 Ali

İzmir Konak ta muhteşem bir müze. Sizi geçmişe ve çocukluğunu a götüren oyuncaklarla dolu bir müze. 1920 lerden 1950 lere bir çok ülkeden örneklerin sergilendiği, oyuncağın çocukluğumuza geleceğimize neler kattığını gözler önüne seren emek.

2023-10-06 Ebru

Çok keyif alacağınız bir müze. Çok farklı ülkelere ait oyuncakların sergilendiği ve o dönemler hakkında çok bilgi alabileceğiniz bir yer. Konum olarak da müze çok güzel bir yerde. Kesinlikle gidilmesi gereken bir müze.

2023-10-11 Mehmet

Çocuklarınızla kaliteli vakit geçirmeniz için harika bir yer. Tarih kokan oyuncaklar. Sizde kendi çocukluğunuzdaki o efsane oyuncakları hatırlayın diye. Bir de müze tamamen ücretsiz.

2023-10-16 Gülay

Geçmişe dönmek isteyenler için ideal bir tercih. Oyrca dışında da 2 farkli galeri bulunmakta. Birinde lokal torunu sohbetler olduçuk galeri) birinde ise uzun bir donem oyuncak gelalıştırıolrında yapılmış eserhane yapılması planlanan eatirhane restoranı var.

2023-10-21 Hasan

Bir Efsane... Ayrıca o dönemlere ait oyuncakları görmek harika bir tecrübe. Öneririm.

2023-10-26 Sevgi

Oyuncak tarihine adım atın. İçeriye girdiğinizde kendinizi geçmişte hissedecek ve çocukluğunuza yolculuk yapacaksınız.

2023-10-31 Umut

İzmir seyahatinizde mutlaka bu müze ziyaret edin. Çocuklar için eğitici ve keyifli. Ziyaret etmez iseniz gerçekten çok şey kaçırmış olursunuz.

2023-11-05 Derya

Gerçekten özenle hazırlanmış bir müze. Oyuncakların bir kısmını farklı bir dönemde babamın anneleriyle benim de oynadığımı hatırladığım parçaları gördüm. Mutlaka gidin.

2023-11-10 Ahmet

Müze oyunca dükkanı dar si boyutlu oyun alışvwrissi olan çocuklaala. Oramda buramda koparırsa bu müze zul'dan başlayabilir en sonunda bahçede bir tepecikte bitirebilir.

2023-11-15 Nur

Muhteşem bir deneyim. Harika bir müze. Teşekkürler. Tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Oyuncak Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?