Oyun Kampta Çocuk Ve Aile Kampları yorumlar

Oyun Kampta Çocuk Ve Aile Kampları yakın Özel Efdal İlkokulu ve Ortaokulu, 16, Yeşilçeşme Sokağı, Çiftehavuzlar, Göztepe Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34730

  • Adres: Göztepe Mahallesi Yeşilçeşme Sokak Şahinoğlu Apartmanı, No:7 Daire:1, 34844 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 599 07 70
  • Web sitesi: oyunkampta.com
  • Enlem, Boylam: 40.973392, 29.0600008

Oyun Kampta Çocuk Ve Aile Kampları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Oyun Kampta Çocuk Ve Aile Kampları yorumlar

Oyunkampta 5 yıldır sizlerleyiz. Sizleri ailemiz gibi benimsedik. Her etkinliğinize elimizden geldiğince katılmak istiyoruz. Özellikle Mardin kampı bizi fazlasıyla büyüledi. İlginiz için teşekkür ederiz. Çocuğumun ufkunu genişletme yolunda … Daha fazla

Oyunda kampta ailesi ile ilk Kaz Dağları’nda tanıştık. Yıllardır büyük bir keyif ile birçok turuna katıldık. Oğlumuzla birlikte çok keyifli zamanlar geçirdik.???? Aile kampı dediğinizde tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz bir organizasyon … Daha fazla

Oyunkampta deyince benim için yazacak, buraya sığamayacak kadar çok yaşanmışlık var????bi milyon kampa gittim onlarla????kuruluş amacı dahil ilk başladığı günden bu yana tüm samimiyetiyle herkesin hayatına dokunan müthiş bi ekip????aralarında 5 yaş … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Oyunkampta 5 yıldır sizlerleyiz. Sizleri ailemiz gibi benimsedik. Her etkinliğinize elimizden geldiğince katılmak istiyoruz. Özellikle Mardin kampı bizi fazlasıyla büyüledi. İlginiz için teşekkür ederiz. Çocuğumun ufkunu genişletme yolunda güzel bir adım atıyoruz.

2023-09-21 Ali

Oyunda kampta ailesi ile ilk Kaz Dağları’nda tanıştık. Yıllardır büyük bir keyif ile birçok turuna katıldık. Oğlumuzla birlikte çok keyifli zamanlar geçirdik.

2023-09-21 Fatma

Oyunkampta deyince benim için yazacak, buraya sığamayacak kadar çok yaşanmışlık var. Bi milyon kampa gittim onlarla. Kuruluş amacı dahil ilk başladığı günden bu yana tüm samimiyetiyle herkesin hayatına dokunan müthiş bi ekip. Aralarında 5 yaş.

2023-10-06 Mehmet

Oyuna ailemizle katıldık ve çok memnun kaldık. Çocuğumuzun doyasıya eğlendiği ve öğrendiği bir kamp oldu. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-11 Zeynep

Oyun Kampta'nın organizasyonlarına katıldık ve son derece memnun kaldık. Etkinlikler ve etkinlik alanı oldukça güzeldi. Çocuğumuz da çok mutlu oldu. Teşekkürler.

2023-10-16 Mustafa

Oyunkampta öyle eğlenceli bir kamp oldu ki, çocuğumuze hem çok eğlendirdiler hem de öğrettiler. Çok keyifli bir deneyimdi. Tekrar katılmak istiyoruz.

2023-10-21 Emine

Çocuğumuzun doğum günü partisini Oyunkampta düzenledik ve çok memnun kaldık. Organizasyon yaratıcılıkla dolu ve herkes çok eğlendi. Teşekkürler.

2023-10-26 Cem

Oyunkampta ailecek katıldık ve harika bir deneyim yaşadık. Hem çocuğumuzun hem de bizlerin enerjisi tazelendi. Teşekkürler.

2023-10-31 Hacer

Oyunkampta ailecek geçirdiğimiz tatil harikaydı. Hem doğa ile iç içe olmak hem de keyifli etkinliklere katılmak müthişti. Tekrar gitmek istiyoruz.

2023-11-05 Murat

Oyunkampta konaklamış ve mükemmel bir deneyim yaşamıştık. Hem huzurlu bir ortam hem de eğlenceli etkinlikler vardı. Tavsiye ederim.

2023-11-10 Gül

Oyunkampta çocuğumuz çok eğlendi ve öğrendi. Etkinlikler eğlenceli ve zeka geliştiren aktivitelerdi. Kesinlikle tekrar katılmak istiyoruz.

2023-11-15 Okan

Oyunkampta ailecek bir tatil geçirdik ve çok memnun kaldık. Etkinliklerin çeşitliliği ve kalitesi çok iyiydi. Herkesin katılmasını öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Oyun Kampta Çocuk Ve Aile Kampları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?