Oylat Mağarası yorumlar

Oylat Mağarası yakın Oylat Mağarası, Oylat yolu, Hilmiye, İnegöl, Bursa, Marmara Region

  • Adres: Hilmiye, 16400 İnegöl/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 220 99 26
  • Web sitesi: bursa.ktb.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9436532, 29.5912339

Oylat Mağarası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Oylat Mağarası yorumlar

Yolları mağaraya kadar asfalt. Mağara girişinde 2 tane otopark mevcut ve ücretsiz (bu beni şaşırttı). Mağaranın dışıda ayrı bir görkemli. İçeriye girişte kişi başı 7,5 TL ödüyorsunuz. Girişi büyük bir boşlukla başlıyor ve merdivenlere … Daha fazla

Öncelikle mağaraya giden yol düzgün ve keskin olmayacak şekilde tatlı virajları var. Mağaraya geldiğiniz de iki tane otopark mevcut(ücretsiz). Dışarıdan harika bir manzarası olan bu dağın içi daha görkemli ve ihtişamlı. Harika bir ambians … Daha fazla

Türkiyenin en büyük ikinci mağarası. Girişte makul bi bilet ile giriyorsun içerisi muazzam gerçekten yaklaşın 1.5 km yürüyüş yolu var belki 500 tane merdiven çıkıyorsunuz. Ama sonuna kadar gitmek istiyor insan. Burda yazıldığı gibi kırık … Daha fazla

2023-09-27 Ayşe

Yolları mağaraya kadar asfalt. Mağara girişinde 2 tane otopark mevcut ve ücretsiz (bu beni şaşırttı). Mağaranın dışıda ayrı bir görkemli. İçeriye girişte kişi başı 7,5 TL ödüyorsunuz. Girişi büyük bir boşlukla başlıyor ve merdivenlere doğru ilerliyorsunuz. Merdivenler biraz zorlu ve dik olabilir. Zorlanan kişiler için çıkmanın alternatif yolu da mevcut.

2023-09-27 Kemal

Öncelikle mağaraya giden yol düzgün ve keskin olmayacak şekilde tatlı virajları var. Mağaraya geldiğinizde iki tane otopark mevcut(ücretsiz). Dışarıdan harika bir manzarası olan bu dağın içi daha görkemli ve ihtişamlı. Harika bir ambians var içeride.

2023-09-27 Ahmet

Türkiyenin en büyük ikinci mağarası. Girişte makul bi bilet ile giriyorsun içerisi muazzam gerçekten yaklaşın 1.5 km yürüyüş yolu var belki 500 tane merdiven çıkıyorsunuz. Ama sonuna kadar gitmek istiyor insan. Burda yazıldığı gibi kırık ya da eksik merdivenler yok. Çok keyifsiz geldiyse bu yerden keyif almayan sensin demektir. (Bu arada bu alanda ellerinizi temizlemek amacıyla su yok) Su ve yiyecek getirin

2023-10-12 Ayşe

Harika bir yer. İçerisine girip gezebildiğimiz nadir mağralardan birisi. Özellikle çocuklar çok sever. Orman havası mis. Güzel fotoğraflar çekmek için çok güzel bir yer. Yolu biraz meşakkatli ama değer.

2023-10-17 Fatma

Harika bir doğa olanı. Kesinlikle gidin derim. Ayrıca maceracılar için harika bir aktivite. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-22 Mehmet

Muhteşem bir yer! İçeride büyük bir enerji var. Kendimi çok farklı hissettim. Özellikle mağara içindeki ışıklandırma son derece etkileyici ve muhteşem bir atmosfer sunuyor. Harika bir deneyim. Mutlaka görülmeli!

2023-10-27 Ayşe

Mağara yolunuzu stabilize yaptığınız için teşekkür ederim. 4-5 yıldır her sene tarım sporlarına geliriz. Bu kadar düzgün yol hiç olmamıştı. Bunu da kendimize mi sayalım yoksa bu yıl mı irdelesin bizi yapacaktınız? Ayrıca mağaranın dışı muhteşem. Bu kadar fix edilmişken içi de mutlaka turizme açılmalıdır. Yolu çok iyi geldi.

2023-11-01 Selin

Eşimle beraber gittik, kendini mağarada kaybetmiş gibi hissediyorsun. Tamamen doğanın içinde bir yer. Tavsiye ederim!

2023-11-06 Ali

Harika bir doğa harikası! Kesinlikle görülmesi gereken bir yer. İç kısmı inanılmaz. Yolu da bu sene düzgünleştirilmiş. Tavsiye ederim.

2023-11-11 Ayşe

Mağara kalabalık olmazsa gerçek anlamda keyif alınır. Zorlayıcı olmamakla birlikte oldukça uzun ve merdivenlere dayanmaları gerekmekte. Alana yemek ve içecek arz ediliyor. Fazlasıyla vakit gecirilebilecek bir yer. Özetle Ankara ve Bursa başta olmak üzere bütün çevre illerden gelip görülmesi gereken bir yer.

2023-11-16 Emir

Harika bir mağara. Yolu düzgün. İçeriye giriş için 7.5 TL ödüyorsunuz. Merdivenlerle aşağı iniyorsunuz. İçeriye eğlenceli bir şekilde giriyoruz. Mağaranın içi çok geniş ve temiz. Manzarası harika! Bol fotograf çekmek için güzel bir ortam. Keyifli bir gezi oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-21 Ayşe

Yollarına düzgün ve asfalt döşenmiş. Çok fazla viraj yok. İçerisi görkemli ve büyüleyici. Mağara girişinde iki adet ücretsiz otopark bulunuyor. İçeriye girdiğinizde büyük bir boşlukla karşılaşıyorsunuz ve ardından merdivenlere doğru ilerliyorsunuz. Merdivenler biraz zorlayıcı olabilir, ancak alternatif bir yol da mevcut. Mağarayı gezmek için kişi başı 7,5 TL ödüyorsunuz. Kesinlikle görülmeye değer!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Oylat Mağarası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?