Ova Et Lokantası yorumlar

Ova Et Lokantası yakın Londra Asfaltı, Güzelce Mahallesi, Büyükçekmece, Istanbul, Marmara Region, 34530

  • Adres: Güzelce, E-5 Karayolu Üzeri, 34530 Büyükçekmece/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 533 681 98 82
  • Enlem, Boylam: 41.0093597, 28.5227212

Ova Et Lokantası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ova Et Lokantası yorumlar

Önünden hep geçiyordum ilk defa gittim. Köklü bir mekanmış. Hafta başı olmasına rağmen çok kalabalıktı. Servis iyiydi. Mezeler ve yemekler lezzetliydi. Fiyat gayet makul geldi. Masalar iç içe değil tavan yüksek ferah bir yer. Yalnız sigara içilen alanda oturmadık orası çıkarken duman altı olmuş gibiydi. Ailecekte gidebilirsiniz. Daha fazla

Dört çeşit meze yedik güzeldi,çiğ köfte ve içli köftesi de iyi denebilir.. Fındık lahmacun ,satır kebap ve kanat tahminimden çok iyiydi.. Tavsiye ederim ve bir daha giderim. Daha fazla

2023-09-22 Ahmet

Önünden hep geçiyordum ilk defa gittim. Köklü bir mekanmış. Hafta başı olmasına rağmen çok kalabalıktı. Servis iyiydi. Mezeler ve yemekler lezzetliydi. Fiyat gayet makul geldi. Masalar iç içe değil tavan yüksek ferah bir yer. Yalnız sigara içilen alanda oturmadık orası çıkarken duman altı olmuş gibiydi. Ailece de gidebilirsiniz.

2023-09-22 Merve

Dört çeşit meze yedik güzeldi, çiğ köfte ve içli köftesi de iyi denebilir.. Fındık lahmacun, satır kebap ve kanat tahminimden çok iyiydi.. Tavsiye ederim ve bir daha giderim.

2023-11-06 Hatice

Yemekler çok lezzetliydi ve fiyatları da uygundu. Mekanın atmosferi çok hoş, rahat bir ortamı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ova Et Lokantası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?