Oto net Kaporta Boya yorumlar

Oto net Kaporta Boya yakın Tatlıkuyu, Tatlıkuyu Mahallesi, Gebze, Kocaeli Province, Marmara Region, 41400

  • Adres: Yavuz cagkebap yanı, Tatlıkuyu Tatlıkuyu MH.güney yanyol üzeri no 238 bodrum, kat no 6, 41400 Gebze/Kocaeli, Türkiye
  • Telefon: +90 541 225 34 25
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 40.7931663, 29.4314946

Oto net Kaporta Boya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Oto net Kaporta Boya yorumlar

Aracinizi güvenilir ellere teslim edin müşteri memnuniyeti ilk hedefimizdir.Yeni yerimizde siz deyerli müşterilerimize hizmet etmekten gurur duyariz...

Çok iyi bir müesese mükemmel işcilik ve ileri düzeyde yapılan bir sanat eserleri çok memnun kaldım akman ustama selamlar olsun seviliyorsunuz otonet ailesi???? …

Aracımı düzeltme ve boya yaptırdım .Gayet memnun kaldım .Güvenle aracınızı teslim edebilirsiniz . Emeği geçen ekip arkadaşlarına teşekkür ederim .

2023-09-21 Yunus

Çok iyi bir müesese mükemmel işcilik ve ileri düzeyde yapılan bir sanat eserleri çok memnun kaldım akman ustama selamlar olsun seviliyorsunuz otonet ailesi????

2023-09-21 Ali

Aracımı düzeltme ve boya yaptırdım .Gayet memnun kaldım .Güvenle aracınızı teslim edebilirsiniz . Emeği geçen ekip arkadaşlarına teşekkür ederim .

2023-09-21 Mehmet

Aracımı tamir ve bakım için getirdim. Servisten oldukça memnun kaldım. Personel güler yüzlü ve tecrübeli. İşlerini hızlı ve düzgün yapıyorlar. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Ayşe

Oto net kaporta boya oto kaporta düzeltme servisi ile aracımın ön tamponunu yaptırdım. İşçilik kalitesi çok iyiydi. Personel ilgili ve profesyonel davrandılar. Fiyatları da oldukça makul seviyede. Memnun kaldım ve tavsiye ederim.

2023-10-11 Emre

Çok güzel bir yer. Çalışanlar güler yüzlü ve işlerini iyi yapıyorlar. Aracımı burada düzelttirdim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-16 Sevgi

Aracımın kaportasını burada yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. İşçilik kalitesi harikaydı. Çalışanlar da işlerini profesyonelce yapıyorlar. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tercih edebilirsiniz.

2023-10-21 Murat

Aracımın kaportası burada düzeltildi ve boyandı. İşçilik kalitesi çok iyiydi. Personel ilgili ve memnun kaldım. Ancak fiyatlar biraz yüksek.

2023-10-26 Deniz

Oto net kaporta boya oto kaporta düzeltme servisini tercih ettim ve sonuçtan çok memnun kaldım. İşçilik kalitesi harika. Personel de çok yardımcı ve ilgililer. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-31 Gürol

Aracımı buraya tamir için getirdim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çalışanlar işlerini profesyonelce yapıyorlar ve fiyatlar da makul seviyede. Tavsiye ederim.

2023-11-05 Hande

Oto net kaporta boya oto kaporta düzeltme servisinden çok memnun kaldım. İşçilik kalitesi harikaydı ve çalışanlar profesyonelce işlerini yaptılar. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Ercan

Burada aracımın kaportasını yaptırdım ve sonuçtan memnun kaldım. İşçilik kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcıydı. Tavsiye ederim.

2023-11-15 Selin

İşçilik kalitesi çok iyi bir yer. Aracımın kaportasını burada yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çalışanlar da çok profesyonelce işlerini yapıyorlar. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Oto net Kaporta Boya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?