Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu yorumlar

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu yakın Osmaniye Ozel Farabi Hastanesi, Dr.Devlet Bahçeli Bulvarı, Esenevler Mahallesi, Osmaniye, Osmaniye Merkez, Osmaniye, Mediterranean Region, 80010

  • Adres: Rauf Bey Mah. Dr.Devlet Bahçeli Bulvarı 2.Etap 40/A, 80010 Osmaniye, Türkiye
  • Telefon: +90 850 811 7566
  • Enlem, Boylam: 37.0697262, 36.246015

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu yorumlar
2023-09-29 Fatma

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nden çok memnun kaldım. Tedavi sırasında ortam çok temizdi ve hijyen kurallarına uyulduğunu gördüm. Diş hekimleri ve personel çok nazik ve profesyoneldi. Tedavinin sonucundan da çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Ahmet

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nde çocuğumun diş tedavisini yaptırdım. Çok memnun kaldık. Doktor çok ilgiliydi ve tedavi süreci boyunca bize her konuda detaylı bilgi verdi. Ortam da çok sıcak ve rahattı. Tedavi sonucunda çocuğumun dişleri düzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Ayşe

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nin hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok dostça ve profesyoneldi. Hizmetin kalitesi çok yüksekti ve ortam da çok temizdi. Tedavinin sonucunda dişlerim düzeldi ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

2023-10-14 Mehmet

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nden randevu aldım. Bekleme süresi çok kısa oldu ve zamanında çağrıldım. Doktor çok sıcakkanlı ve ilgiliydi. Muayenehane temiz ve düzenliydi. Tedavi sürecinde her adımı açıklayarak ilerledi ve sonuçtan çok memnun kaldım.

2023-10-19 Esra

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nden randevu aldım ve tedavi oldum. Muayenehane çok modern ve temizdi. Doktor ve personel çok profesyonel ve nazikti. Tedavi sürecinde her aşama detaylı bir şekilde açıklandı ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Ali

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nde yaptırdığım diş beyazlatma işleminden çok memnun kaldım. Tedavi sonrası dişlerim çok daha beyaz ve sağlıklı görünüyor. Doktor çok nazik ve dikkatliydi. Hastane atmosferi de oldukça rahattı. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-29 Zeynep

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nde çocuğumun diş tedavisini yaptırdım ve çok memnun kaldım. Doktor çok ilgiliydi ve çocuğumu rahatlattı. Tedavi süreci boyunca her adımı detaylı bir şekilde açıkladı. Ortam da çok sıcak ve rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Ozan

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nden çok memnun kaldım. Doktor ve personel çok ilgili ve nazikti. Tedavi sürecimde her detayı açıklayarak ilerlediler. Ortam da çok temizdi ve rahattı. Sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Gül

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nden randevu aldım ve diş çekimi işlemi yapıldı. Doktor çok güler yüzlü ve nazikti. Muayenehane temiz ve rahattı. İşlem sırasında hiçbir ağrı veya rahatsızlık hissetmedim. Sonuçtan çok memnun kaldım. Teşekkürler.

2023-11-13 Cem

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nde diş temizliği işlemi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Doktor ve personel çok profesyoneldi ve tedavi sürecim boyunca çok ilgilendiler. Ortam da çok temiz ve rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Aysel

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'ne randevu aldım ve diş beyazlatma işlemi yaptırdım. Doktor çok ilgiliydi ve detaylı bir şekilde açıklama yaptı. Hastane de oldukça temizdi. Tedavi sonrası dişlerim çok daha beyaz görünüyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-23 Oğuz

Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu Diş Hekimi'nde çocuğumun diş tedavisini yaptırdım ve çok memnun kaldık. Doktor çok ilgiliydi ve açıklayıcı bilgiler verdi. Tedavi sürecinde hiç sorun yaşamadık. Ortam da çok rahat ve sıcaktı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Osmaniye Ortodonti Uzmanı Tolga Topçuoğlu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?