Orhan Restaurant yorumlar

Orhan Restaurant yakın Çökertme, Milas, Muğla, Aegean Region, 48100

  • Adres: Çökertme, merkez sokak no 182, 48220 Milas/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 531 770 01 94
  • Enlem, Boylam: 37.0061674, 27.7932718

Orhan Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Orhan Restaurant yorumlar

Eşsiz manzarası ve çalışanların kibarlığıyla sık sık gittiğim, yemeklerin lezzeti anlatılamaz sevgilerini katmışlar. gitmeyenlere öve öve bitiremediğim bir mekan. Teşekkürler. Daha fazla

Fazla uzatmadan şunu söylemek istiyorum.Gittim ve hiç pişman olmadım.Sanki eşimin dostumun ziyaretine gitmiş gibi oldum.Kendinizi müşteri gibi hissetmiyorsunuz. … Daha fazla

2023-09-29 Tansel

Çökertmeyi görmek için yorucu bir yolculukdan sonra sahildeki 2 restorandan birine girdik. Restoran ve önünde küçük bir plajı 10-15 şezlongu olan bir işletme. Bir şeyler atıştırıp denize girmek istedik normal olarak. Restorandaki garsonların her biri ayrı bir güzel ve genç. Hızları tempoları muhteşem. Uzatmayayım osman selamet tam bir aşçı. Fulya hanım ve Songül hanım sonsuz teşekkürler. Destek olan herkese sonsuz sevgiler. Şenanur a süper ilgileri. Ve elbetteki başta orhan bey e tşk ler. Ve en sonda Harika zeynep karaca. Senin zekan, samimiyetin insanı mest ediyo. Aşkla kalın.yolunuz açık olsun.özlemek güzel şey ya seversiniz, yada ölemek istersiniz.

2023-09-29 Merve

Eşsiz manzarası ve çalışanların kibarlığıyla sık sık gittiğim, yemeklerin lezzeti anlatılamaz sevgilerini katmışlar.gitmeyenlere öve öve bitiremediğim bir mekan. Teşekkürler.

2023-09-29 Emir

Fazla uzatmadan şunu söylemek istiyorum.Gittim ve hiç pişman olmadım.Sanki eşimin dostumun ziyaretine gitmiş gibi oldum.Kendinizi müşteri gibi hissetmiyorsunuz.

2023-10-14 Aylin

Orhan restaurant restoran'ın eşsiz manzarasına sahip deneyimli ve güler yüzlü personeli ile keyifli bir yemek deneyimi yaşadım. Yemeklerin lezzeti muhteşemdi ve servis hızlıydı. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Burcu

Bol çeşitli ve lezzetli yemeklerin bulunduğu güzel bir restoran. Personel ilgili ve güler yüzlü. Fiyatlar da makul seviyede. Tek eksiklik rezervasyon sisteminin bulunmaması. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-24 Serkan

Restoranın atmosferi ve manzarası kesinlikle harika. Yemekler de oldukça lezzetli. Ancak biraz kalabalık olabiliyor. Servis bazen yavaşlayabiliyor. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-03 Tolga

Orhan restaurant restoran'da aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve yardımcı oldu. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-08 Seda

Restoranın plajında güzel vakit geçirdim. Yemekler de çok lezzetliydi. Ancak tuvaletler çok temiz değildi ve personel biraz ilgisizdi. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-11-23 Cem

Orhan restaurant restoran'da yemek yemek çok keyifliydi. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Personel de güler yüzlü ve yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Orhan Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?