Orfoz Restaurant Bodrum yorumlar

Orfoz Restaurant Bodrum yakın Orfoz, 13/1, Zeki Müren Caddesi, Kumbahçe, Bodrum, Muğla, Aegean Region, 48440

  • Adres: Kumbahçe, Zeki Müren Cd. No: 13/1, 48400 Bodrum/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 544 316 42 85
  • Web sitesi: orfoz.net
  • Enlem, Boylam: 37.0302939, 27.4407735

Orfoz Restaurant Bodrum, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Orfoz Restaurant Bodrum yorumlar

Fine dining deneyimi yaşamak isteyenler için harika bir restaurant. Büyük porsiyon beklentisi olmamalı zira adı üzerinde yöresel lezzetlerden oluşan bir “tadım menüsü” sunuluyor. Amacımız; doymak değil hiç denemediğimiz ürünlerin şarapla … Daha fazla

Bir çok bilindik restoran da tadım menüleri tadan bir kişi olarak; yazlık mekanlarda ki ucuz işçilik ve astronomik hesaplara da alışığız. Burdan da böyle bir performans beklerken güler yüzlü bir hizmet, efsane güzel yemekler deneyimledik. Herkese tavsiye ederiz. Günümüz ve tatilimiz sayelerinde daha da şenlendi. Teşekkür ederiz. Daha fazla

2023-09-29 Cem

Fine dining deneyimi yaşamak isteyenler için harika bir restaurant. Büyük porsiyon beklentisi olmamalı zira adı üzerinde yöresel lezzetlerden oluşan bir “tadım menüsü” sunuluyor. Amacımız; doymak değil hiç denemediğimiz ürünlerin şarapla eşleşmelerini görmek ve tadlarına bakmaktı. Bunun için orfoz tercih ettik ve çok ama çok doğru yapmışız. Önümüzde 6 mini tabak, yanında şarap. Tabakların her birinde bir özellik vardı; yeni başlıyorlar, tadacaklar, anlamaya çalışacaklar, alışacaklar ve sağdan yemek seçmeye başlayacaklardı. Yani tavsiye ederim.

2023-09-29 Murat

Bir çok bilindik restoran da tadım menüleri tadan bir kişi olarak; yazlık mekanlarda ki ucuz işçilik ve astronomik hesaplara da alışığız. Burdan da böyle bir performans beklerken güler yüzlü bir hizmet, efsane güzel yemekler deneyimledik. Herkese tavsiye ederiz. Günümüz ve tatilimiz sayelerinde daha da şenlendi. Teşekkür ederiz.

2023-10-22 Ayşe

Fine dining deneyimi yaşamak isteyenler için harika bir restaurant. Büyük porsiyon beklentisi olmamalı zira adı üzerinde yöresel lezzetlerden oluşan bir 'tadım menüsü' sunuluyor. Amacımız; doymak değil hiç denemediğimiz ürünlerin şarapla eşleşmelerini görmek ve tadlarına bakmaktı. Bunun için orfoz tercih ettik ve çok ama çok doğru yapmışız. Önümüzde 6 mini tabak, yanında şarap. Tabakların her birinde bir özellik vardı; yeni başlıyorlar, tadacaklar, anlamaya çalışacaklar, alışacaklar ve sağdan yemek seçmeye başlayacaklardı. Yani tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Orfoz Restaurant Bodrum?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?