Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon yorumlar

Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon yakın Emek Mahallesi, Sancaktepe, Istanbul, Marmara Region, 34785

  • Adres: Emek, Ordu Cd. No:4, 34785 Sancaktepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 4441105
  • Web sitesi: optimusdoruk.com
  • Enlem, Boylam: 41.0067266, 29.193208

Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon yorumlar

Burası benim eski staj yaptığım yerdi burası harbi kral bir yerdi ya

2023-09-26 Emre

Burası benim eski staj yaptığım yerdi burası harbi kral bir yerdi ya

2023-09-26 Müge

Ev otomasyonu şirketi olarak Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon'u tercih ettiğimiz için çok memnunuz. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyonel. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel. Genel deneyimimiz çok olumlu oldu. Tavsiye ederiz.

2023-10-11 Ali

Ev otomasyon sistemlerinde en iyi şirketlerden biri. Çok hızlı ve kaliteli hizmet alabiliyorsunuz. Personel çok ilgili ve bilgi sahibi. Fiyatlar da oldukça uygun. İhtiyaçlarınızı karşılamak için her türlü çözümü sunuyorlar.

2023-10-16 Ayşe

Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon'dan çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve müşteri odaklı çalışıyorlar. Ürün ve hizmet kalitesi de harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Adnan

Burası gerçekten harika bir yer. Elektronik ürünler ve otomasyon sistemleri konusunda en iyi hizmeti alacağınız yer. Personel çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tercih edilmesi gereken bir şirket.

2023-10-26 Nil

Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon çok kaliteli bir şirket. İşlerini çok iyi yapıyorlar ve müşteri memnuniyetine büyük önem veriyorlar. Çalışanlar da çok yardımsever ve uzman. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Berkay

Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon şirketi gerçekten profesyonel bir şekilde çalışan bir şirket. Ürün ve hizmet kalitesi çok yüksek. Fiyatlar da gayet uygun. Kesinlikle tercih edilebilecek bir şirket.

2023-11-05 Ece

Ev otomasyonu için en iyi şirketlerden biri. Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Çalışanlar çok yardımsever ve bilgili. Ürün ve hizmet kalitesi de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Murat

Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon şirketi gerçekten kaliteli bir şirket. İşlerini çok iyi yapıyorlar ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar. Ürün ve hizmet kalitesi de çok yüksek. Tavsiye ederim.

2023-11-15 Hilal

Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon çalışanları çok profesyonel ve müşteri odaklı çalışıyorlar. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel. Fiyatlar da gayet uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Emir

Ev otomasyonu alanında en iyi şirketlerden biri. Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon çalışanları çok yardımsever ve ilgili. Ürün ve hizmet kalitesi de harika. Fiyatları da gayet uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Optimus Doruk Elektrik, Elektronik ve Otomasyon?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?