Optimum Eğitim Kurumları yorumlar

Optimum Eğitim Kurumları yakın Çilesiz Mahallesi, Yeşilyurt, Malatya, Eastern Anatolia Region, 44090

  • Adres: Çilesiz, Hasan Bey Cd. No:309/A, 44080 Yeşilyurt/Malatya, Türkiye
  • Telefon: +90 505 873 54 21
  • Web sitesi: optimumegitimkurumlari.com
  • Enlem, Boylam: 38.3285747, 38.2849008

Optimum Eğitim Kurumları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Optimum Eğitim Kurumları yorumlar

Çok memnunum hem temiz hem destek veren bir kurum. Neredeyse hiçbir şeyden geri kalmıyorsunuz gayet güncel. Aradığımız her şey var. Öğrenci odaklı, sistematik, rehberlik hizmeti ve mükemmel öğretmen kadrosuyla tercihim :) #malatyakursmerkezleri

nezih ortamı ve saygın öğretmenlerin olduğu bir kurum. guler yuzlu ve özellikleri pandemi surecinden gectigimiz bu gunlerde temizlik konusunda çok hassaslar. temizlik işlerinden sorumlu Mesude Hanıma gösterdiği özveriden dolayı da çok teşekkür ederim.

9. Sınıfta optimum kurs merkezine başladım. Müthiş bir kurs merkezi çok temiz ve iyi bir yer. Kitap imkanları ve öğretmen kadrosu olarak ta çok iyi.

2023-09-30 Esra

Çok memnunum hem temiz hem destek veren bir kurum. Neredeyse hiçbir şeyden geri kalmıyorsunuz gayet güncel. Aradığımız her şey var. Öğrenci odaklı, sistematik, rehberlik hizmeti ve mükemmel öğretmen kadrosuyla tercihim :)

2023-09-30 Ahmet

Nezih ortamı ve saygın öğretmenlerin olduğu bir kurum. Güler yüzlü ve özellikleri pandemi sürecinden geçtiğimiz bu günlerde temizlik konusunda çok hassaslar. Temizlik işlerinden sorumlu Mesude Hanıma gösterdiği özveriden dolayı da çok teşekkür ederim.

2023-09-30 Ayşe

9. Sınıfta optimum kurs merkezine başladım. Müthiş bir kurs merkezi çok temiz ve iyi bir yer. Kitap imkanları ve öğretmen kadrosu olarak ta çok iyi.

2023-10-15 Mustafa

Kursun genelinden çok memnun kaldım. Öğretmenlerin ilgisi ve anlatımı çok iyi. Derslerdeki materyaller de yeterli ve güncel. Tek eksik olarak daha fazla etkinlik düzenlenebilir.

2023-10-20 Zeynep

Kurumda yaptığımız sınavlarda çok başarılı oluyoruz. Öğretmenler de öğrencilere her konuda yardımcı oluyor. Sadece kurs saatlerinin biraz daha esnek olması gerektiğini düşünüyorum.

2023-10-25 Mehmet

Optimum Eğitim Kurumları'na 11. sınıfımızın son aylarında başladık. Özellikle sınava hazırlık dönemlerinde fark yaratan bir kurs merkezi. Öğretmenler gayet ilgili ve deneyimli. Ancak, bazı derslerde konuları daha detaylı anlatmalarını dilerdim.

2023-11-04 Ali

Optimum Eğitim Kurumları'ndaki deneyimim oldukça olumlu. Kurumun temizlik ve hijyen önlemlerine dikkat etmesi önemliydi ve bu konuda başarılı olduklarını söyleyebilirim. Ancak, bazen öğretmenlerin ilgisiz davrandığı anlar oluyor.

2023-11-09 Ceren

Optimum Eğitim Kurumları'nda dersler oldukça verimli geçiyor. Öğretmenlerin anlatımı ve yöntemleri başarılı. Fakat bazen sınıf atmosferi biraz gergin olabiliyor, bu da derse odaklanmayı zorlaştırabiliyor.

2023-11-14 Murat

Optimum Eğitim Kurumları'nda geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Öğretmenlerin bilgisi ve yetenekleri takdire değer. Ancak, kursun fiyatları biraz daha uygun olabilirdi.

2023-11-24 Gökhan

Optimum Eğitim Kurumları'ndan memnunum. Öğretmenlerin ilgisi ve anlatımı iyi. Fakat, bazen tekrar etme ihtiyacı duyuyorum çünkü bazı derslerde konular hızlı bir şekilde işleniyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Optimum Eğitim Kurumları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?