Op. Dr. Erhan Kaya, Kalp Ve Damar Cerrahisi yorumlar

Op. Dr. Erhan Kaya, Kalp Ve Damar Cerrahisi yakın Okan University Hospital, Yılmaz Sokağı, İçmeler Mahallesi, Tuzla, Istanbul, Marmara Region, 34947

  • Adres: İçmeler, Aydemir Sk. No:2, 34947 Tuzla/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 333 8344
  • Web sitesi: doktortakvimi.com
  • Enlem, Boylam: 40.8496708, 29.3024215

Op. Dr. Erhan Kaya, Kalp Ve Damar Cerrahisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Op. Dr. Erhan Kaya, Kalp Ve Damar Cerrahisi yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Erhan Kaya, Kalp ve Damar Cerrahisi Cerrahı, gerçekten harika bir hekimdir. Kliniği son derece modern ve ferah bir ortama sahiptir. Çalışanlar çok kibar ve yardımsever. Randevu alma süreci oldukça kolay ve bekleme süresi çok kısa. Bir doktordan beklediğimden daha fazlasını aldım. Hizmet kalitesi yüksek ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Mehmet

Kalp ve damar cerrahisi konusunda uzman bir doktor arıyordum ve Erhan Kaya'yı buldum. Randevu alma süreci oldukça kolaydı ve bekleme süresi de kısadı. Kliniğin dekoru ve atmosferi çok hoştu. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Fatma

Kalp ve damar cerrahisi için Erhan Kaya'ya gittim ve çok memnun kaldım. Klinik son derece temiz ve moderndi. Personel çok nazik ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Bekleme sürem de oldukça kısaydı. Doktor Kaya çok ilgili ve bilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Hasan

Erhan Kaya ile tanıştığımdan beri kalp ve damar cerrahisi konusunda başka bir doktora gitme ihtiyacı hissetmedim. Kliniği son derece modern ve hijyenik. Personel de çok yardımsever ve nazik. Bekleme süresi çok kısa ve randevu alma süreci kolay. Kesinlikle öneriyorum.

2023-10-18 Zeynep

Erhan Kaya ile başarılı bir kalp ve damar cerrahisi geçirdim. Klinik son derece temiz ve ferah bir ortama sahipti. Personel çok nazik ve profesyonel. Randevu alma süreci oldukça kolaydı. Bekleme süresi de kısa oldu. Hizmet kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle öneririm.

2023-10-23 Emre

Erhan Kaya gerçekten profesyonel bir hekim. Klinik son derece modern ve temiz. Personel de çok yardımsever ve nazik. Randevu alma işlemi kolaydı ve bekleme süresi çok kısa oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Seda

Kalp ve damar cerrahisi için Erhan Kaya'yı tercih ettim ve çok memnun kaldım. Kliniği son derece hijyenik ve moderndi. Personel çok kibar ve yardımsever. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Randevu alma süreci de kolaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ömer

Erhan Kaya gerçekten alanında uzman bir kalp ve damar cerrahisi cerrahı. Klinik son derece temiz ve modern. Personel de çok profesyonel ve yardımsever. Randevu alma süreci oldukça kolaydı ve bekleme süresi de kısaydı. Hizmet kalitesi de yüksekti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Elif

Erhan Kaya'ya kalp ve damar cerrahisi için gittim ve çok memnun kaldım. Kliniği son derece modern ve ferah bir ortama sahip. Personel çok kibar ve profesyonel. Hizmet kalitesi oldukça yüksek. Bekleme sürem de oldukça kısaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Ahmet

Erhan Kaya, kalp ve damar cerrahisi konusunda gerçekten uzman ve yetenekli bir hekimdir. Klinik son derece hijyenik ve modern. Bekleme süresi çok kısa ve randevu alma süreci de oldukça kolaydı. Personel de çok yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Selin

Erhan Kaya, kalp ve damar cerrahisi konusunda gerçekten harika bir hekimdir. Kliniği son derece modern ve ferah bir ortam sağlar. Personel de çok nazik ve profesyonel. Hizmet kalitesi de oldukça yüksekti. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-22 Kadir

Erhan Kaya gerçekten harika bir kalp ve damar cerrahisi cerrahıdır. Kliniği son derece modern ve hijyenik. Personel de çok yardımsever ve nazik. Bekleme süresi kısa ve randevu alma süreci kolaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Op. Dr. Erhan Kaya, Kalp Ve Damar Cerrahisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?