Onur Midye & Balık & Kokoreç

Onur Midye & Balık & Kokoreç yakın Kasımoğlu Sokak, Gazipaşa, Gazipaşa Mahallesi, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61110

  • Adres: Gazipaşa, Kasımoğlu Çk. No:15/C, 61100 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 322 33 22
  • Enlem, Boylam: 41.005159, 39.7274624

Onur Midye & Balık & Kokoreç, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Onur Midye & Balık & Kokoreç yorumlar

Very good meal and atmosphere in the streets of Trabzon. Little gem near the city centre, with possibility to dine outside. Fish soup was very good and tasty, midye and haddock were amazing. Friendly service, absolutely recommend. Daha fazla

this restaurant is in top rated places in google maps so we decided to visit to have a dinner including kokoreç and hamsi tava. salads and plates added to fish were tasty, but fish itself was a bit fatty. kokoreç was fairly good. Daha fazla

Sevgili onur Dün akşam yediğim Midyelerin için çok teşekkür ederim çok lezzetliydi ben ki Türkiye’nin bir çok yerinde midye yemiş biri olarak senin yapmış olduğun midyeleri çok beğendim hem boyutlarıyla hem lezzeti ile kusursuzdu herkese tavsiye ederim sevgilerle Ömer Daha fazla

2023-09-18 Elena

Çok güzel bir yemek ve atmosfer, Trabzon sokaklarında. Şehir merkezine yakın küçük bir mücevher, dışarıda yemek yeme imkanı var. Balık çorbası çok güzel ve lezzetliydi, midye ve mezgit harikaydı. Arkadaş canlısı hizmet, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 John

Bu restoran Google haritalarda en çok puan alan yerler arasında olduğu için, akşam yemeği için kokoreç ve hamsi tava içeren bir akşam yemeği yemek için buraya gitmeye karar verdik. Balıkla birlikte eklenen salatalar ve tabaklar lezzetliydi, ancak balık biraz yağlıydı. Kokoreç oldukça iyiydi.

2023-09-18 Ömer

Sevgili Onur, dün akşam yediğim midyelerin için çok teşekkür ederim, çok lezzetliydi. Ben Türkiye'nin birçok yerinde midye yemiş biri olarak senin yapmış olduğun midyeleri çok beğendim. Hem boyutlarıyla hem de lezzetiyle kusursuzdu. Herkese tavsiye ederim, sevgilerle.

2023-10-03 Ayşe

Deniz mahsülleri restoranı gerçekten harika bir yer. Yemeklerin kalitesi harika ve personel çok misafirperver. Ayrıca dışarıda yemek yemek için güzel bir alan da var. Kokoreç ve hamsi tavayı denedim ve ikisi de çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-08 Mehmet

Restoranın yeri çok iyi, şehir merkezine yakın. Kokoreç ve balık tava yemek istedim ve her ikisi de çok lezzetliydi. Hamsi biraz yağlıydı, ama yine de çok beğendim. Salata ve mezeler de çok güzeldi. Servis çok dostça, kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-13 Fatma

Deniz mahsülleri restoranında harika bir akşam yemeği geçirdik. Yemekler çok lezzetliydi ve servis çok iyiydi. Ortam dışarıda yemek yemek için idealdi. Fiyatlar da uygun ve makuldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ahmet

Bu restoranı çok sevdim. Balık çorbası harikaydı ve ortam çok güzeldi. Personel de çok dostça ve yardımseverdi. Yemeklerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-23 Zeynep

Bu restoranda harika bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Yemekler çok lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Kokoreç ve hamsi tava favorilerimizdendi. Ortam da çok güzel ve rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Mustafa

Trabzon'daki sokaklarda çok güzel bir yemek ve atmosfer. Şehir merkezine yakın küçük bir mücevher olan bu restoranda dışarıda yemek yemek mümkün. Balık çorbası çok güzel ve lezzetliydi, midye ve mezgit harikaydı. Arkadaş canlısı hizmet, kesinlikle tavsiye edilir.

2023-11-02 Gül

Bu restoranı sevdik ve kokoreç ve hamsi tava ile bir akşam yemeği için buraya gitmeye karar verdik. Salatalar ve tabaklara eklendiğinde lezzetliydi, ancak balık biraz yağlıydı. Kokoreç ise oldukça iyiydi.

2023-11-07 Ayhan

Deniz mahsülleri restoranında yediğim midyeler için çok teşekkür ederim, çok lezzetliydi. Türkiye'nin birçok yerinde midye yemiş biri olarak senin yapmış olduğun midyeleri çok beğendim. Hem boyutlarıyla hem de lezzetiyle kusursuzdu. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-12 Ceren

Deniz mahsülleri restoranı gerçekten harika bir yer. Yemekler çok lezzetli ve personel çok misafirperver. Ayrıca dışarıda yemek yemek için güzel bir alan da var. Kokoreç ve hamsi tavayı denedim ve ikisi de çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Onur Midye & Balık & Kokoreç?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?