Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. yorumlar

Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. yakın Atatürk Cadde, Ege, Dalaman, Muğla, Aegean Region, 48770

  • Adres: Merkez Mah. Atatürk Cad. NO:31 İç Kapı No:B, 48770 Dalaman/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 530 119 49 30
  • Web sitesi: onturconstruction.co.uk
  • Enlem, Boylam: 36.766366, 28.8030305

Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. yorumlar

Harika bir insaat firmasi guvenilir herkese tavsiye ederim eger dalamandan ev almak veya ev yaptirmak istiyorsaniz buraya mutlaka ugrayin

2023-10-01 Ahmet

Harika bir insaat firmasi guvenilir herkese tavsiye ederim eger dalamandan ev almak veya ev yaptirmak istiyorsaniz buraya mutlaka ugrayin

2023-10-01 Ayşe

Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. İnşaat Şirketi'nden daire satın aldım ve çok memnunum. İnşaat kalitesi çok iyi ve her şey zamanında tamamlandı. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok iyi ve yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-01 Yusuf

Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. İnşaat Şirketi'nde bir proje için çalıştım ve işverenin profesyonelliği ve kalite odaklı yaklaşımı beni etkiledi. Şirketin sahip olduğu deneyim ve uzmanlık sektördeki en iyilerden biri olduğunu gösteriyor. Çalışmaktan gurur duydum.

2023-10-16 Zeynep

Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. İnşaat Şirketi'nden daire satın aldım ve deneyimim oldukça olumlu oldu. İnşaat kalitesi yüksek, personel dostça ve yardımcı ve evim zamanında teslim edildi. Kesinlikle başkalarına tavsiye ederim.

2023-10-21 Mehmet

Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. İnşaat Şirketi'nde çalışan personel, müşteri hizmetleri konusunda oldukça profesyonel ve yardımsever. İçerideki atmosfer çok olumlu ve rahatlatıcı. İnşaat kalitesi de oldukça iyidir. Tavsiye ederim.

2023-10-26 Ayşe

Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. İnşaat Şirketi'nde bir projede çalıştım ve şirketin kalite standartları beni etkiledi. İşverenin beklentileri yüksek ve projeleri zamanında tamamlanmaktadır. Çalışmaktan keyif aldım.

2023-10-31 Mehmet

Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. İnşaat Şirketi'nden daire satın aldım ve çok memnun kaldım. Dairenin kalitesi harika ve personel çok yardımcı oldu. Fiyat olarak da tatmin edici bir seviyede. Tavsiye ederim.

2023-11-05 Zeynep

Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. İnşaat Şirketi'nde çalışanlar oldukça yardımcı ve hizmet odaklıdır. Ayrıca, tesisin özellikleri ve olanakları da oldukça iyidir. Genel deneyimim oldukça olumludur.

2023-11-10 Ahmet

Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ. İnşaat Şirketi'nden daire satın aldım ve memnun kaldım. Şirketin müşteri hizmetleri çok iyi ve herhangi bir soru veya endişem olduğunda yardımcı oldular. Fiyat olarak da uygun bir seviyede. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ontur İnşaat Turizm & Ticaret LTD. ŞTİ.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?