Onpo Madencilik A.Ş. yorumlar

Onpo Madencilik A.Ş. yakın Turgut Özal 1 Blv., İskitler, Zübeyde Hanım Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06330

  • Adres: Zübeyde Hanım, Turgut Özal 2 Blv No:6, 06070 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 384 30 97
  • Web sitesi: onpo.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9516289, 32.836621

Onpo Madencilik A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Onpo Madencilik A.Ş. yorumlar

Samimi ve kurumsal olarak gördüm.

2023-09-21 Ahmet

Onpo Madencilik şirketiyle çalıştığım süre boyunca, samimi ve profesyonel bir ortamda çalıştığımı gördüm. Şirket çalışanları her zaman yardımcı oldular ve sorularıma hızla cevap verdiler. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve fiyat performans açısından da memnun kaldım. Şirketin genel izlenimi olumlu ve hizmetlerini tavsiye ederim.

2023-09-21 Mehmet

Onpo Madencilik şirketiyle iş yaptığım süre boyunca, çalışanların samimiyeti ve profesyonelliği beni etkiledi. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve fiyatlar makul düzeydeydi. Şirketin konumu ve tesisleri de oldukça iyiydi. Genel olarak, Onpo Madencilik şirketiyle çalışmak benim için olumlu bir deneyim oldu.

2023-09-21 Ebru

Onpo Madencilik şirketinden hizmet aldığımda, baştan sona kadar samimi bir yaklaşım ve profesyonellikle karşılandım. Çalışanlar yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar ve hızlı bir şekilde cevap verdiler. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Şirketin atmosferi de oldukça güzel ve rahattı. Genel olarak, Onpo Madencilik şirketinden memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-06 Ayşe

Onpo Madencilik şirketiyle çalıştığım süre boyunca, şirketin samimi ve profesyonel bir yaklaşımı olduğunu gördüm. Çalışanlar her zaman yardımcı oldular ve isteklerimi yerine getirdiler. Ürün ve hizmetlerin kalitesi beklentilerimin üzerindeydi ve fiyatları da uygun düzeydeydi. Şirketin atmosferi de sıcak ve hoştu. Onpo Madencilik şirketiyle çalışmaktan memnun kaldım.

2023-10-11 Mustafa

Onpo Madencilik şirketiyle ilgili deneyimlerim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar samimi ve yardımseverdi. Hizmet ve ürün kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Şirketin atmosferi de oldukça güzeldi. Onpo Madencilik şirketini tavsiye ederim.

2023-10-16 Fatma

Onpo Madencilik şirketine iş için başvurduğumda, şirketin samimi ve profesyonel bir yaklaşıma sahip olduğunu gördüm. Çalışanlar her zaman nazik ve yardımcı oldular. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimin üzerindeydi ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Şirketin atmosferi de oldukça güzel ve rahattı. Onpo Madencilik şirketindeki deneyimimden memnun kaldım.

2023-10-21 Osman

Onpo Madencilik şirketiyle çalıştığım süre boyunca, şirketin samimi ve müşteri odaklı bir yaklaşımı olduğunu gördüm. Çalışanlar her zaman profesyonel ve yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi iyiydi ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Şirketin atmosferi de oldukça güzeldi. Onpo Madencilik şirketiyle çalışmaktan memnun kaldım.

2023-10-26 Selin

Onpo Madencilik şirketine bugüne kadar alışverişlerim için başvurdum ve her seferinde memnun kaldım. Çalışanlar her zaman yardımcı oldular ve sorulara cevap verdiler. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Şirketin atmosferi de oldukça güzel ve rahattı. Onpo Madencilik şirketini tavsiye ederim.

2023-10-31 Murat

Onpo Madencilik şirketiyle ilgili deneyimlerim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar profesyonel ve yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Şirketin atmosferi de oldukça güzeldi. Onpo Madencilik şirketinin hizmetlerini tavsiye ederim.

2023-11-05 Hacer

Onpo Madencilik şirketinden hizmet aldığımda, çalışanların samimi ve yardımsever olduğunu gördüm. Ürün ve hizmetlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Şirketin atmosferi de oldukça güzeldi. Onpo Madencilik şirketini tavsiye ederim.

2023-11-10 Yusuf

Onpo Madencilik şirketiyle ilgili deneyimim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar samimi ve yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Şirketin atmosferi de oldukça güzeldi. Onpo Madencilik şirketini tavsiye ederim.

2023-11-15 Zeynep

Onpo Madencilik şirketinden son derece memnun kaldım. Çalışanlar samimi ve yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Şirketin atmosferi de oldukça güzel ve rahattı. Onpo Madencilik şirketini herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Onpo Madencilik A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?