Onikişubat Şehit Zekeriya Boyar Kapalı Spor Salonu

Onikişubat Şehit Zekeriya Boyar Kapalı Spor Salonu yakın Hürriyet Mahallesi KApalı Spor Salonu, Kuzey Çevre Yolu, Hürriyet Mahallesi, Onikişubat, Kahramanmaraş, Mediterranean Region, 46050

  • Adres: Hürriyet, 46050 Onikişubat/Kahramanmaraş, Türkiye
  • Telefon: +90 344 215 00 77
  • Web sitesi: onikisubat.bel.tr
  • Enlem, Boylam: 37.5992403, 36.8908604

Onikişubat Şehit Zekeriya Boyar Kapalı Spor Salonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Onikişubat Şehit Zekeriya Boyar Kapalı Spor Salonu yorumlar

Geniş spor alet parkuru ve basket sahası ile büyük bir kapalı spor salonu. Bay ve bayanlar ayrı günlerde kullanıyor. Basket sahasına topunuzla gelip ücretsiz kullanabilirsiniz. Kafeterya hizmeti de var

Belediyemizin çok kıymetli eserlerinden birtanesi Allah razı olsun başkanımızdan spora olan katkısı tartışılamaz. Geniş ferah iç mekan tertemiz duşlar, basketbol sahası, Yeni eklenmiş aletler üstelik aylık ücret toplamda 156 TL gibi gayet … Daha fazla

Spor salonumdaki hocam ile yaptığım tartışma sonrası evime yakın diye üç kere gittiğim salon. Gerçekten fitness yapmak istiyorsan asla bulaşma buraya. Günün her saati çoluk çocuk full çekiyor. Etrafta bir sürü obez kilo vermeye çalışırken … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Geniş spor alet parkuru ve basket sahası ile büyük bir kapalı spor salonu. Bay ve bayanlar ayrı günlerde kullanıyor. Basket sahasına topunuzla gelip ücretsiz kullanabilirsiniz. Kafeterya hizmeti de var.

2023-09-18 Mehmet

Belediyemizin çok kıymetli eserlerinden birtanesi Allah razı olsun başkanımızdan spora olan katkısı tartışılamaz. Geniş ferah iç mekan tertemiz duşlar, basketbol sahası, Yeni eklenmiş aletler üstelik aylık ücret toplamda 156 TL gibi gayet makul bir ücretle hizmet vermektedirler

2023-09-18 Hande

Spor salonumdaki hocam ile yaptığım tartışma sonrası evime yakın diye üç kere gittiğim salon. Gerçekten fitness yapmak istiyorsan asla bulaşma buraya. Günün her saati çoluk çocuk full çekiyor. Etrafta bir sürü obez kilo vermeye çalışırken bir tane fit adam dahi yok.

2023-10-03 Ahmet

Genel olarak çok memnun kaldığım bir spor salonu. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Personelleri de çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Tek sıkıntı bazen yoğun olması ve beklemek zorunda kalmak.

2023-10-08 Selin

Spor yapmayı seven biri olarak bu spor salonundan oldukça memnunum. Fitness aletlerinin yanı sıra basketbol sahası da bulunuyor. Kullanılan malzemelerin kalitesi iyi ve temizlik düzeyi de başarılı. Genel olarak burası tercih edilebilecek bir spor salonu.

2023-10-13 Emre

Çok geniş ve ferah bir spor salonu. Basketbol sahası da bulunuyor ve ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Her şey temiz ve düzenli. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz.

2023-10-18 Esra

Bu spor salonunda yapılan spor hizmetlerinden oldukça memnunum. Personeller çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Fakat bazen aletlerdeki yoğunluk nedeniyle kullanmak istediğim alet boş olmayabiliyor.

2023-10-23 Okan

Spor salonunda temizlik ve düzen oldukça iyi. Personel de yardımcı ve ilgili. Sadece bazen beklemek zorunda kalıyorum çünkü yoğun olabiliyor.

2023-10-28 Seda

Bu spor salonunu arkadaşımın önerisi üzerine denedim ve çok beğendim. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Personelleri ilgili ve yardımcı oluyorlar. Aletlerin çeşitliliği de iyi.

2023-11-02 Ali

Spor salonu oldukça büyük ve geniş bir alanı kaplıyor. Basketbol sahası da bulunuyor ve ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Aletler de temiz ve düzenli. Tek sıkıntı bazen yoğun olması ve beklemek zorunda kalmak.

2023-11-07 Ceren

Bu spor salonunda yapılan hizmetlerden oldukça memnunum. Personeller ilgili ve yardımcı oluyorlar. Temizlik ve düzen de iyi. Sadece bazen yoğunluk nedeniyle beklemek zorunda kalabiliyorum.

2023-11-12 Murat

Bu spor salonunda son derece memnun kaldım. Geniş alanı ve temiz ortamı sayesinde rahatça spor yapabiliyorum. Ayrıca personeller de ilgili ve yardımcı oluyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Onikişubat Şehit Zekeriya Boyar Kapalı Spor Salonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?