OneDayAction.com | Daily Tours | Günübirlik Turlar yorumlar

OneDayAction.com | Daily Tours | Günübirlik Turlar yakın 7, Atatürk Bulvarı, Şekerhane Mahallesi, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 74000

  • Adres: Şekerhane, Hükümet Cd. No: 83, 07400 Alanya/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 277 17 07
  • Web sitesi: onedayaction.com
  • Enlem, Boylam: 36.54352, 32.0016532

OneDayAction.com | Daily Tours | Günübirlik Turlar, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
OneDayAction.com | Daily Tours | Günübirlik Turlar yorumlar

We booked a sailing tour from Adrasan with One Day Action. We had some difficulty with transfer, due to our not so accesible hotel location, but the team was very good with communicating with us directly via Whatsapp to come to the best … Daha fazla

Great tour! Staff were amazing and encouraged people to have fun. There’s quite a bit of walking if you wish to take part in the canyon part & cave part. However there are options to sit these out and many people did. Daha fazla

2023-09-29 Burcu

Günübirlik turlardan birini Adrasan'dan One Day Action ile rezervasyon yaptık. Otelimizin ulaşımı zor olduğu için transferde biraz zorluk yaşadık, ama ekip Whatsapp üzerinden direkt olarak bizimle iletişim kurarak en iyi çözümü bulmamıza yardımcı oldu.

2023-09-29 Ahmet

Harika bir turdu! Personel çok iyiydi ve insanları eğlenmeye teşvik ettiler. Eğer kanyon ve mağara kısmına katılmak isterseniz oldukça fazla yürüme yapıyorsunuz. Ancak bunları atlayıp oturmak isterseniz bu seçenekler mevcut ve birçok kişi bunu yaptı.

2023-09-29 Esra

Onedayaction üzerinden aldığımız atv ve rafting için rapido rafting firması üzerinden aktivite yaptık. Çok eğlenceli bir deneyim oldu. Personel çok profesyoneldi ve güvenliğe büyük önem verdiklerini hissettirdiler.

2023-10-14 Derya

Muhteşem bir turdu! Rehberimiz çok bilgiliydi ve bize tüm önemli noktaları gösterdi. Tek sorun, turun biraz kalabalık olmasıydı, bu yüzden bazen biraz bekleme yapmak zorunda kaldık.

2023-10-19 Kemal

Nazik ve yardımsever personel. Bir şeyler bilmek istediğinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorlar. Fiyatlar uygun ve tur deneyimi harikaydı.

2023-10-24 Meltem

Çok keyifli bir gün geçirdik! Rehberler çok cana yakındı ve tüm sorularımıza samimiyetle cevap verdiler. Tur boyunca bazı beklemeler oldu ama genel olarak memnun kaldık.

2023-11-03 Ayşe

Farklı aktiviteler için One Day Action'ı tercih ettik ve çok memnun kaldık. Rafting ve kanyon turlarına katıldık ve her ikisi de harikaydı. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-08 Mehmet

Onedayaction üzerinden yaptığımız turun fiyatı oldukça uygundu. Ekiple iletişim kurmak kolaydı ve organizasyon sorunsuzdu. Çok fazla bekleme olmadan turu tamamladık.

2023-11-13 Selin

Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Tur boyunca bize her konuda yardımcı oldular ve her zaman güleryüzle hizmet verdiler. Turun fiyatı da oldukça makuldu.

2023-11-18 Ahmet

Onedayaction üzerinden rezervasyon yaptığımız tur harikaydı. Ekiple iletişim kurmak çok kolaydı ve her konuda yardımcı oldular. Farklı aktiviteler için One Day Action'ı tercih etmeyi düşünenlere tavsiye ederim.

2023-11-23 Ceyda

Tur boyunca harika fotoğraflar çektik ve çok eğlendik. Rehber çok bilgili ve ilgiliydi. Tur süresince beklemek zorunda kaldığımız bazı noktalar oldu ama genel olarak memnun kaldık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? OneDayAction.com | Daily Tours | Günübirlik Turlar?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?