Olympos Kaya Tırmanışı - Rock Climbing yorumlar

Olympos Kaya Tırmanışı - Rock Climbing yakın Kumluca, Antalya, Mediterranean Region, 07982

  • Adres: Yazır, Olympos Sk No : 5, 07350 Kumluca/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 543 206 47 89
  • Web sitesi: olymposkayatirmanisi.com
  • Enlem, Boylam: 36.3886288, 30.4600429

Olympos Kaya Tırmanışı - Rock Climbing, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Olympos Kaya Tırmanışı - Rock Climbing yorumlar

Kübra Hanım ( ki kendisi adaşım olur) inanılmaz deneyimli ve tatlı bir insan ☺️ ilk defa kaya tırmanışı yaptım ve öncesinde korkmama rağmen, benim için tırmanışı inanılmaz kolay hale getirdi. Mutlaka denemelisiniz ve Kübra hanımı istemelisiniz !!!! ☺️☺️

Olimposa gelenlerin deneyimlemeden gitmemesi gereken bir aktivete. Önyargılı yaklassamda çok keyifli bir 2 saat geçirdim. Hayatıma farklı bir deneyim ekledim. Kübra Hanım ise çok ilgili çok tatlı, Tirmanis süresince hiç endişe duymaniza mahal vermiyor, güven icerisinde tirmanabiliyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum.

I had a great time rock climbing! Feliz really took her time making sure everyone had the proper equipment and felt safe, the communication was really easy as she not only speaks turkish but also good english. She was really funny and nice … Daha fazla

2023-09-21 Kübra Hanım

inanılmaz deneyimli ve tatlı bir insan ☺️ ilk defa kaya tırmanışı yaptım ve öncesinde korkmama rağmen, benim için tırmanışı inanılmaz kolay hale getirdi. Mutlaka denemelisiniz ve Kübra hanımı istemelisiniz !!!! ☺️☺️

2023-09-21 Kübra Hanım

Olimposa gelenlerin deneyimlemeden gitmemesi gereken bir aktivete. Önyargılı yaklassamda çok keyifli bir 2 saat geçirdim. Hayatıma farklı bir deneyim ekledim. Kübra Hanım ise çok ilgili çok tatlı, Tirmanis süresince hiç endişe duymaniza mahal vermiyor, güven icerisinde tirmanabiliyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum.

2023-09-21 Anonymous

I had a great time rock climbing! Feliz really took her time making sure everyone had the proper equipment and felt safe, the communication was really easy as she not only speaks turkish but also good english. She was really funny and nice

2023-10-06 Anonymous

My experience with Olympos Kaya Tırmanışı - Rock Climbing Kaya Tırmanışı was amazing. The staff was very friendly and helpful. The overall atmosphere was great and I felt safe throughout the climbing process. The value for money was excellent. I highly recommend it.

2023-10-11 Esra Hanım

Kesinlikle tavsiye ederim! Harika bir deneyimdi. Personel çok yardımcı oldu ve tırmanışı güvenli ve keyifli hale getirdiler. Fiyatı da oldukça uygundu. Tekrar giderim!

2023-10-16 Ali Bey

Beklentilerimi karşılayan bir deneyimdi. Personel çok profesyonel ve tırmanış süresince güvenliği ön planda tuttukları için rahat hissettim. Tırmanış alanı da çok güzeldi.

2023-10-21 Mehmet Bey

Tırmanış deneyimi gerçekten harikaydı. Kübra Hanım çok profesyonel ve ilgiliydi. Bana tırmanış konusunda güven verdi ve kolayca tırmanabildim. Kesinlikle tekrar yapmak istiyorum.

2023-10-26 Ayşe Hanım

Tırmanış deneyimi mükemmeldi. İyi bir eğitim aldık ve tırmanış süresince güvenli ve rahat hissettik. Personel çok iyiydi ve bize yardımcı oldu. Şiddetle tavsiye ederim!

2023-10-31 Hasan Bey

Tırmanış deneyimi harikaydı. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar deneyeceğim.

2023-11-05 Fatma Hanım

İlk defa kaya tırmanışı yaptım ve gerçekten harika bir deneyimdi. Personel çok profesyoneldi ve bana sürekli destek oldu. Korkmama rağmen kolaylıkla tırmanabildim. Tavsiye ederim!

2023-11-10 Murat Bey

Tırmanış deneyimi harikaydı. Personel çok iyi ve ilgiliydi. Güvenli bir ortamda tırmanma imkanı sunuyorlar. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Gül Hanım

Olympos Kaya Tırmanışı - Rock Climbing Kaya Tırmanışı ile harika bir deneyim yaşadım. Personel çok güleryüzlü ve yardımcı oldular. Tırmanış süresince güvende hissettim ve çok keyif aldım. Bence bu deneyimi kaçırmamalısınız.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Olympos Kaya Tırmanışı - Rock Climbing?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?