oguzhan uygur restaurant yorumlar

oguzhan uygur restaurant yakın 63. Sokak, Nuripaşa Mahallesi, Zeytinburnu, Istanbul, Marmara Region, 34025

  • Adres: Nuripaşa, 61/2. Sk. No:30, 34025 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.9865272, 28.9039232

oguzhan uygur restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
oguzhan uygur restaurant yorumlar

Cok guzel el yapımı erişte yapıyorlar, fiyat konusunda da cok uygun. Herkese tavsiye ederim, istanbulda yasayan tum Singapurlu ve Malezyali arkadaslarima tavsiye ettiğim gibi Turk arkadaslarima da tavsiye ediyorum. Dogu ile batı arasinda kalmis yemekleri sunuyorlar ki zeytinburnuna gelen bunlari yemeden gitmesin.

2023-09-22 Ayşe

Dün gittik bu resteuranta gerçekten güzel karşılama gördük. Lagmen yedik sosuda harikaydı çok beğendim. Ben ilk defa gittim yanımda gelen arkadasim daha önce gitmiş. Biz uygur resteurantlarinda menü gelmeden ücretsiz çay ikrami oluyor, burda ikram çay yoktu. Ama içecek menüsündeki çay fiyatları normaldi.

2023-09-22 Mustafa

Cok guzel el yapımı erişte yapıyorlar, fiyat konusunda da cok uygun. Herkese tavsiye ederim, istanbulda yasayan tum Singapurlu ve Malezyali arkadaslarima tavsiye ettiğim gibi Turk arkadaslarima da tavsiye ediyorum. Dogu ile batı arasinda kalmis yemekleri sunuyorlar ki zeytinburnuna gelen bunlari yemeden gitmesin.

2023-10-07 Nazlı

Yemekleri gerçekten çok lezzetliydi, özellikle lagman ve pilav harikaydı. Fiyatlar da oldukça makul. Personel güler yüzlü ve ilgiliydi. Tek negatif nokta restoranın biraz kalabalık olması ve hizmetin biraz yavaş olmasıydı.

2023-10-12 Cem

Yemeklerin lezzeti gerçekten çok güzeldi. Tam bir doğu mutfak deneyimi yaşadım. Restoranın atmosferi ve dekorasyonu da çok hoştu. Hizmet gayet iyi ve personel ilgiliydi. Tek sorun yemeklerin gelmesi biraz uzun sürdü.

2023-10-17 Fatma

Restorana ilk gittiğimde büyük bir ilgiyle karşılandım. Yemeklerin lezzeti de oldukça iyiydi. Fiyatlar da bütçeme uygun ve makuldü. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Sadece restoran biraz kalabalıktı ve beklemek zorunda kaldım.

2023-10-22 Ali

Yemeklerin lezzeti gerçekten harikaydı. Özellikle pilav ve et yemekleri çok başarılıydı. Fiyatlar da oldukça uygun. Ancak restoran biraz kalabalıktı ve hizmet biraz yavaş sürdü.

2023-10-27 Gül

Restauranta yemek yemeye gittiğimde büyük bir beğeniyle ağırlandım. Yemeklerin lezzeti çok iyiydi ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Personel de son derece ilgili ve yardımseverdi. Sadece restoran biraz kalabalıktı ve hizmet biraz yavaş sürdü.

2023-11-01 Ahmet

Restoranın yemekleri gerçekten lezzetliydi, özellikle noodle yemeklerini çok beğendim. Fiyatlar da oldukça uygun. Ancak restoran biraz sıkışık ve gürültülüydü. Bir sonraki sefer rezervasyon yapmayı düşünüyorum.

2023-11-06 Elif

Restoranın yemekleri gerçekten lezzetli ve doyurucuydu. Fiyatlar da çok uygun. Personel de son derece ilgili ve yardımseverdi. Sadece restoran biraz kalabalıktı ve hizmet biraz yavaş sürdü.

2023-11-11 Eren

Restorana çok fazla arkadaşımın önerisi üzerine gitmeye karar verdim. Yemekler gerçekten lezzetliydi ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Personel de son derece ilgili ve yardımseverdi. Sadece restoran biraz kalabalıktı ve beklemem gerekti.

2023-11-16 Sema

Restorana gittiğimde büyük bir ilgiyle karşılandım. Yemeklerin lezzeti gerçekten harikaydı ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Personel son derece yardımseverdi. Sadece restoran biraz kalabalık ve gürültülüydü.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? oguzhan uygur restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?