OF TİCARET VE SANAYİ ODASI yorumlar

OF TİCARET VE SANAYİ ODASI yakın Sulaklı Mah., Of, Trabzon, Black Sea Region

  • Adres: 4, Sulaklı Mahallesi Yıldız Sokak No:2 K:3, 61830 Of/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 530 402 22 80
  • Web sitesi: oftso.org.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9474916, 40.2688932

OF TİCARET VE SANAYİ ODASI, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
OF TİCARET VE SANAYİ ODASI yorumlar
2023-09-20 Ayşe

İşletmenin ilk izlenimi oldukça iyi. İçerideki atmosfer oldukça hoş ve sıcak. Müşterilerin enerjisi ve güleryüzlü personel ile iyi bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar makul düzeyde. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-20 Mehmet

OF Ticaret Odası'nda harika bir deneyim yaşadım. İşletme oldukça şık ve modern bir dekorasyona sahip ve atmosfer çok rahatlatıcı. Ürünlerin kalitesi üst düzeydi ve fiyatlar da gayet makul. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı servis sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Fatma

OF Ticaret Odası, işletmenin atmosferi ve personel hizmetleriyle çok güzel bir deneyim yaşattı. Çalışanlar çok misafirperver ve yardımseverdi. Hizmet hızlı ve kaliteliydi. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Genel olarak memnun kaldım. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-05 Ahmet

OF Ticaret Odası'na ilk ziyaretimde oldukça etkilendim. İşletme şık bir dekorasyona sahip ve atmosfer çok hoş. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun. Çalışanlar da çok yardımcı ve güleryüzlüydü. Bekleme süreleri kısa ve hızlı hizmet aldım. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-10 Hatice

OF Ticaret Odası işletmesini ziyaret ettiğimde genel olarak memnun kaldım. İçerideki atmosfer oldukça sıcak ve samimi. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar da makul düzeyde. Personel de yardımcı ve güleryüzlüydü. Özellikle rezervasyon süreci sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.

2023-10-15 Ali

OF Ticaret Odası, genel olarak harika bir deneyim yaşattı. İçerideki atmosfer çok hoş ve sıcak. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Personel de çok yardımcı ve profesyoneldi. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-10-20 Zeynep

OF Ticaret Odası'ndaki deneyimim oldukça mükemmeldi. İşletme şık bir dekorasyona sahip ve atmosfer çok rahatlatıcı. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve hızlı hizmet sundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Mustafa

OF Ticaret Odası'nda mükemmel bir deneyim yaşadım. İşletme şık ve modern bir dekorasyona sahip ve atmosfer çok hoş. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Personel de çok profesyonel ve yardımcıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-10-30 Sevgi

OF Ticaret Odası çok iyi bir işletme. İşletmenin atmosferi çok hoş ve samimi. Ürünlerin kalitesi yüksek ve fiyatlar da makul düzeyde. Personel de çok yardımcı ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-04 Can

OF Ticaret Odası'nın atmosferi harika. İçerisi çok temiz ve düzenli. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve fiyatlar makul düzeydeydi. Personel çok yardımcı ve güleryüzlüydü. Hızlı servis aldım ve beklemek zorunda kalmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Ayhan

OF Ticaret Odası, işletmenin atmosferi ve personel hizmetleriyle çok özel bir deneyim yaşattı. İçerideki dekorasyon oldukça şık ve sıcak. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Bekleme süresi çok kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-14 Nur

OF Ticaret Odası'nda memnun kaldığım bir deneyim yaşadım. İşletme çok temiz ve düzenli bir atmosfere sahip. Ürünlerin kalitesi de iyi ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Personel de yardımcı ve güleryüzlüydü. Genel olarak tekrar ziyaret etmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? OF TİCARET VE SANAYİ ODASI?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?