Özyıldırım Oto Cam yorumlar

Özyıldırım Oto Cam yakın Continental Ankara İskitler Lastik Bayi - Kendirliler, No: 52/A, Turgut Özal 1 Blv., İskitler, Zübeyde Hanım Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06070

  • Adres: Zübeyde Hanım, Turgut Özal 2 Blv No:56 D:19, 06070 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 342 00 44
  • Web sitesi: ozyildirimcam.net
  • Enlem, Boylam: 39.9547239, 32.8425269

Özyıldırım Oto Cam, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özyıldırım Oto Cam yorumlar

Ön camı çatlayan aracımı sabah erken saatte camını değiştirmem gerekiyordu.şaşmazda Km bakımı içinde 8:00de gelin demişlerdi orayada gidip ardından acil şehir dışına çıkmam gerekiyordu.sigorta şirketini tavsiye ettiği droglassa geldim. 30 … Daha fazla

İşletme sahibi Ali Bey'e ve çalışanlarına ilgilerinden dolayı öncelikle çok teşekkür ederim, Scirocco aracım için aynı gün içerisinde cam değişimini kusursuz bir şekilde tamamladılar, montajı yapılan yeni camda herhangi bir hata, seviye … Daha fazla

Ön cam degisimi icin arkadaslar kisa sürede gelip yarim saat sürede ön cam degisimini yaptilar.ilgi ve alakaları icin arkadaşlara teşekür ederim.

2023-09-26 Cem

Ön camımı çatladığı için cam değişimi için bu yerden randevu aldım. Ali Bey ve çalışanları çok yardımcı oldular ve aynı gün içinde kusursuz bir şekilde cam değişimini gerçekleştirdiler. Çalışanların ilgileri ve hızlı hizmetleri için teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Ayşe

Aracımın ön camı çatladığı için acil olarak cam değişimi yapmam gerekiyordu. Özyıldırım Oto Cam Araba Camı Tamirhanesi'ne gidip randevu aldım. Çalışanlar hızlı bir şekilde cam değişimini gerçekleştirdiler ve sonuçtan çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.

2023-09-26 Mustafa

Ön camımı değiştirmek için bu yerden hizmet aldım. Çalışanlar dakik ve profesyonel bir şekilde işlerini yaptılar. Cam değişimi sonrasında aracımın yeni camında herhangi bir problem yok. Memnun kaldım ve teşekkür ederim.

2023-10-11 Emine

Aracımın camı çatladığı için acil olarak cam değişimi yapmam gerekiyordu. Özyıldırım Oto Cam Araba Camı Tamirhanesi'nden hizmet aldım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve işlerini profesyonel bir şekilde yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Mehmet

Özyıldırım Oto Cam Araba Camı Tamirhanesi'nde aracımın ön camının değişimini yaptırdım. Çalışanlar hızlı bir şekilde işlerini tamamladılar ve sonucu beğendim. Teşekkür ederim.

2023-10-21 Fatma

Özyıldırım Oto Cam Araba Camı Tamirhanesi'ne aracımın cam değişimi için gittim. Çalışanlar ilgili ve hızlı bir şekilde işlerini tamamladılar. Yeni camda herhangi bir problem yok ve memnun kaldım. Teşekkür ederim.

2023-10-26 Kadir

Ön camı çatlayan aracımı bu yerdeki cam tamirhanesine götürdüm. Cam değişimi hızlı bir şekilde yapıldı ve sonuçtan memnun kaldım. Çalışanlar ilgili ve profesyonel davrandılar. Tavsiye ederim.

2023-10-31 Gül

Özyıldırım Oto Cam Araba Camı Tamirhanesi'nden aracımın cam değişimi için hizmet aldım. Çalışanlar işlerini hızlı ve düzgün bir şekilde yaptılar. Yeni camda herhangi bir problem yok ve memnun kaldım. Teşekkür ederim.

2023-11-05 Ahmet

Aracımın ön camının değişimi için bu yerden hizmet aldım ve sonuçtan memnun kaldım. Çalışanlar işlerini profesyonel bir şekilde yaptılar. Teşekkür ederim.

2023-11-10 Nur

Özyıldırım Oto Cam Araba Camı Tamirhanesi'ne aracımın cam değişimi için gittim. Çalışanlar hızlı ve güler yüzlü bir şekilde hizmet verdiler. Yeni camda herhangi bir problem yok ve memnun kaldım. Teşekkür ederim.

2023-11-15 Selim

Ön camı çatlayan aracımı bu tamirhaneye götürdüm. Cam değişimi hızlı bir şekilde yapıldı ve sonuçtan memnun kaldım. Çalışanlar ilgili ve profesyonel davrandılar. Tavsiye ederim.

2023-11-20 Ebru

Aracımın cam değişimi için Özyıldırım Oto Cam Araba Camı Tamirhanesi'ne gittim. Çalışanlar işlerini hızlı ve düzgün bir şekilde yaptılar. Yeni camda herhangi bir problem yok ve memnun kaldım. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özyıldırım Oto Cam?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?