Öztoprak Tarim yorumlar

Öztoprak Tarim yakın Karaaslandede Mahallesi, Karatay, Konya, Central Anatolia Region, 42010

  • Adres: Karaaslandede, Uğrak Sk. NO:20, 42020 Selçuklu/Konya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.8058693, 32.5333551

Öztoprak Tarim, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Öztoprak Tarim yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Öztoprak Tarım Tarımsal Ekipman Tedarikçisi'nin ürünleri kaliteli ve dayanıklıdır. Fiyatları da piyasa ortalamasına göre uygundur. Personel son derece yardımcı ve güler yüzlüdür. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-09-21 Fatma

Öztoprak Tarım Tarımsal Ekipman Tedarikçisi'nin ürünleri oldukça kaliteli ve dayanıklıdır. Fiyatları diğer mağazalara göre biraz daha yüksek olsa da hizmet kalitesi ve personelin yardımseverliği bu fazladan ücreti hak ediyor. Bekleme süresi kısa ve müşteri hizmetleri de başarılı. Genel olarak çok memnunum.

2023-10-06 Mehmet

Öztoprak Tarım Tarımsal Ekipman Tedarikçisi'ne gittiğimde personel oldukça ilgili ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi ve dayanıklılığı da beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun. Ancak mağazanın atmosferi pek hoşuma gitmedi. Genel olarak memnun kaldım ama biraz daha dikkatli çalışmaları gerekiyor.

2023-10-16 Ahmet

Öztoprak Tarım Tarımsal Ekipman Tedarikçisi'nden aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Kaliteleri ve dayanıklılıkları gerçekten üst düzeyde. Fiyatları da piyasa ortalamasına göre makul. Personel hızlı ve yardımsever. Bekleme süresi çok kısa. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Ali

Öztoprak Tarım Tarımsal Ekipman Tedarikçisi'ne gittiğimde kaliteli ürünler buldum. Fiyatlar da diğer mağazalara göre uygun. Personel yardımcı ve güler yüzlü. Mağaza dekorasyonu da oldukça hoş. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-31 Cem

Öztoprak Tarım Tarımsal Ekipman Tedarikçisi'nde kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Personel yardımcı ve güler yüzlü. Mağazanın dekorasyonu da oldukça hoş. Hizmet kalitesi de iyi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-05 Meltem

Öztoprak Tarım Tarımsal Ekipman Tedarikçisi'ndeki ürünler kaliteli ve dayanıklı. Fiyatları biraz yüksek olsa da alınan hizmet karşılığını veriyor. Bekleme süresi kısa ve müşteri hizmetleri başarılı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-15 Burak

Öztoprak Tarım Tarımsal Ekipman Tedarikçisi'nde kaliteli ürünler buldum. Fiyatlar da diğer mağazalara göre uygun. Personel yardımcı ve güler yüzlü. Mağaza dekorasyonu da hoş. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Öztoprak Tarim?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?