Özkanoğlu - Rehau yorumlar

Özkanoğlu - Rehau yakın Alacaatlı Cd., Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06810

  • Adres: Alacaatlı Cad. Anchor İş Merkezi Çayyolu D:No: 18 B/2, 06810 Çankaya, Türkiye
  • Telefon: +90 312 238 31 11
  • Web sitesi: ozkanoglu.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.867117, 32.685037

Özkanoğlu - Rehau, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özkanoğlu - Rehau yorumlar

Özkanoğlu Rehau firmasından Sürgülü cam balkon ve sineklik yaptırdım ürün kalitesine 10 Yıldız versem az gelir çok kaliteli ve kullanışlı ömürlük kalitede malzeme kullandılar çok memnun kaldım . Firma sahibi Can beye ve ailesine sonsuz … Daha fazla

Özkanoğlu- Rehau firması ile cam balkon sistemleri ve sineklik ihtiyacımıza bağlı olarak çalıştık. Bilgilendirmeden montaj aşamasına kadar emeği geçen Nurşah hanım, Gencer bey ve Mustafa ustaya teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

Özkanoğlu Rehau Firmasından hem kendi evime hem de Fransa da arkadaşımızın evine doğrama ve Panjur yaptırdık. Bu süreçte TUĞÇE Hanım ile birlikte çalıştık. Kendisi teknik , sevkiyat, paketleme evrelerinde ve de sürecin tarafımıza … Daha fazla

2023-09-28 Ebru

Özkanoğlu Rehau firmasından Sürgülü cam balkon ve sineklik yaptırdım ürün kalitesine 10 Yıldız versem az gelir çok kaliteli ve kullanışlı ömürlük kalitede malzeme kullandılar çok memnun kaldım . Firma sahibi Can beye ve ailesine sonsuz teşekkürler.

2023-09-28 Ali

Özkanoğlu- Rehau firması ile cam balkon sistemleri ve sineklik ihtiyacımıza bağlı olarak çalıştık. Bilgilendirmeden montaj aşamasına kadar emeği geçen Nurşah hanım, Gencer bey ve Mustafa ustaya teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

2023-09-28 Ayşe

Özkanoğlu Rehau Firmasından hem kendi evime hem de Fransa da arkadaşımızın evine doğrama ve Panjur yaptırdık. Bu süreçte TUĞÇE Hanım ile birlikte çalıştık. Kendisi teknik , sevkiyat, paketleme evrelerinde ve de sürecin tarafımıza sağladığı servisten son derece memnun kaldık. İşinde çok titiz , hızlı ve hakeza biri. Kendisine buradan teşekkür ederim.

2023-10-18 Ahmet

Özkanoğlu - Rehau firması ile çalıştık. İlgili personel, kaliteli ürün ve uygun fiyat avantajlarından memnun kaldım. Pencere uygulamaları için kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Murat

Özkanoğlu - Rehau firmasından sürgülü cam balkon yaptırdım. Ürün kalitesi ve montaj hizmeti harikaydı. Çalışanlar son derece profesyonel ve işlerini titizlikle yapmaktalar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Gül

Özkanoğlu - Rehau firmasından doğrama işleri yaptırdım. Çalışmalarından çok memnun kaldım. Ürün kalitesi ve tamiri konusunda da başarılılar. Kesinlikle tercih edebileceğiniz bir firma.

2023-11-02 Serdar

Özkanoğlu - Rehau firmasından sürgülü cam balkon yaptırdım. Ürün kalitesi çok iyi ve montaj süreci de oldukça hızlı ve başarılıydı. Fiyat avantajı da sunmaları çok güzel. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-07 Ferda

Özkanoğlu - Rehau firmasının yaptığı işlerden çok memnun kaldım. Sürgülü cam balkon ve sineklik yaptırdım ve sonuç mükemmel oldu. Firma çalışanları da son derece ilgili ve profesyoneldi. Tekrar teşekkür ederim.

2023-11-12 Can

Özkanoğlu - Rehau firması bana sürgülü cam balkon yaptırdılar ve sonuç harika oldu. Ürün kalitesi çok iyi ve montaj süreci de oldukça hızlıydı. Çalışanların ilgisi de takdire şayandı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Deniz

Özkanoğlu Rehau firmasından sürgülü cam balkon ve sineklik yaptırdım. Ürün kalitesi çok iyi ve montaj süreci de oldukça başarılı oldu. Personellerin ilgisi de oldukça memnun ediciydi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-22 Cem

Özkanoğlu Rehau firması ile çalışmaktan çok memnun kaldım. Sürgülü cam balkon ve sineklik yaptırdım ve sonuç harika oldu. Ürünler kaliteli ve montaj süreci oldukça başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özkanoğlu - Rehau?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?