Özer Etiket Tekstil yorumlar

Özer Etiket Tekstil yakın Biksan Sanayi Sitesi, İkitelli OSB Mahallesi, Başakşehir, Istanbul, Marmara Region, 34490

  • Adres: Ziya Gökalp, Özer Plaza, Biksan Sanayi Sitesi A1 Blok, 34670 İkitelli Organize Sanayi Bölgesi/Başakşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 677 66 96
  • Web sitesi: ozeretiket.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0883014, 28.793636

Özer Etiket Tekstil, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özer Etiket Tekstil yorumlar
2023-09-28 Ayşe

İlk izlenimim son derece olumlu oldu. Mağaza ferah ve temizdi. Personel çok yardımsever ve nazikti. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve makine çok iyi çalışıyordu. Kesinlikle değerli bir deneyimdi.

2023-09-28 Mehmet

Özel Etiket Baskı Makinesi'nde geçirdiğim zaman çok keyifliydi. Ortam ve dekor şık ve hoştu. Fiyatlar oldukça makuldu ve tesisin sunduğu imkanlar da memnuniyet vericiydi. Personel son derece profesyonel ve hızlı hizmet verdi. Rezervasyon yaptırmama rağmen beklememe gerek kalmadı. Genel olarak harika bir deneyimdi ve ürünlerin kalitesi de çok iyiydi.

2023-09-28 Zeynep

Özel Etiket Baskı Makinesi'ni denemek için gittim ve oldukça etkilendim. Mağaza sıcak bir ortama sahipti ve dekorasyonu çok hoştu. Ürünlerin fiyatları makuldu ve sunulan hizmetler beklentimin üzerindeydi. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyonumu zamanında aldım. Genel olarak bu deneyimden memnun kaldım ve ürünlerin kalitesi beni tatmin etti.

2023-10-13 Ahmet

Özel Etiket Baskı Makinesi oldukça büyüleyici bir yerdi. Mağaza önem verilen detaylarla dekore edilmişti ve genel bir şıklık vardı. Ürünlerin fiyatları da oldukça makuldü ve tesisin sunmuş olduğu olanaklar da memnuniyet vericiydi. Personel yardımsever ve ilgiliydi. Rezervasyon yaptırmama rağmen beklememe gerek kalmadı. Tüm deneyimim boyunca her zaman hızlı hizmet alabildim. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi.

2023-10-18 Fatma

Özel Etiket Baskı Makinesi'nde harika bir deneyim yaşadım. Mağazanın atmosferi sıcak ve davetkar. Dekorasyonu oldukça hoştu. Ürünlerin fiyatları çok uygun ve sunulan hizmetlerden memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımsever ve ilgiliydi. Bekleme sürem çok kısaydı ve rezervasyonum takvime tam uymuştu. Genel olarak mükemmel bir deneyim oldu ve ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı.

2023-10-23 İbrahim

Özel Etiket Baskı Makinesi'ni ziyaret ettiğimde çok etkilendim. Mağaza oldukça ferah ve temizdi. Dekorasyonu hoş ve şık. Ürünlerin fiyatları makul ve sunulan hizmetler çok memnuniyet vericiydi. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyonumun onaylandığı saatte mağazadaydım. Genel olarak harika bir deneyimdi ve ürünlerin kalitesi de çok iyiydi.

2023-10-28 Melis

Özel Etiket Baskı Makinesi'ne gitme fırsatım oldu ve çok memnun kaldım. Mağaza oldukça güzel bir atmosfere sahip ve dekorasyonu da şaşırtıcı derecede güzel. Ürünlerin fiyatları çok uygun ve sunulan hizmetler çok kaliteliydi. Personel yardımsever ve ilgiliydi. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyonumun saatine tam uygun olarak hizmet aldım. Genel olarak bu deneyimi çok beğendim ve ürünlerin kalitesi de beni tatmin etti.

2023-11-02 Hasan

Özel Etiket Baskı Makinesi oldukça etkileyici bir yer. Mağaza tasarımı şık ve modern. Ürünlerin fiyatları makul ve sunulan hizmetler çok kaliteliydi. Personel yardımsever ve ilgili. Rezervasyon yaptırmama rağmen beklememe gerek kalmadı ve hızlı hizmet alabildim. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi.

2023-11-07 Emine

Özel Etiket Baskı Makinesi oldukça memnuniyet verici bir yer. Atmosfer sıcak ve davetkar. Dekorasyonu hoş ve şık. Ürünlerin fiyatları makul ve sunulan hizmetler de kaliteliydi. Personel son derece nazik ve yardımsever. Rezervasyon yaptırmama rağmen beklememe gerek kalmadı ve hızlı hizmet aldım. Ürünlerin kalitesi de memnuniyetimi karşıladı.

2023-11-12 Can

Özel Etiket Baskı Makinesi'ni denedim ve oldukça etkilendim. Mağaza ferah ve temizdi. Dekorasyonu hoş ve şık. Ürünlerin fiyatları makul ve sunulan hizmetler de memnuniyet vericiydi. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyonumu zamanında aldım. Genel olarak bu deneyimden memnun kaldım ve ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı.

2023-11-17 Gizem

Özel Etiket Baskı Makinesi'nde harika bir deneyim yaşadım. Mağaza ortamı oldukça hoş ve şık. Dekorasyon ise göz alıcı derecede güzel. Ürünlerin fiyatları çok uygun ve sunulan hizmetler de çok memnuniyet vericiydi. Çalışanlar yardımsever ve ilgiliydi. Bekleme sürem çok kısaydı ve rezervasyonum saatinde hizmet alabildim. Genel olarak mükemmel bir deneyim oldu ve ürünlerin kalitesinden çok memnun kaldım.

2023-11-22 Mustafa

Özel Etiket Baskı Makinesi'ni ziyaret ettim ve oldukça etkilendim. Mağazanın atmosferi sıcak ve davetkar. Dekorasyonu da çok hoştu. Ürünlerin fiyatları makul ve sunulan hizmetler çok kaliteliydi. Personel son derece yardımsever ve ilgiliydi. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyonum onaylandığı saatte hizmet aldım. Genel olarak bu deneyimden memnun kaldım ve ürünlerin kalitesi beni tatmin etti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özer Etiket Tekstil?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?