Özel Turem Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi yorumlar

Özel Turem Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi yakın Yıldız Çiçeği Sokak, Etiler Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34337

  • Adres: Etiler, Yıldızçiçeği Sokağı No:16, 34337 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0809494, 29.031877

Özel Turem Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel Turem Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi yorumlar
2023-10-03 Aslı

Okulun genel deneyimi oldukça iyiydi. Öğretmenlerimiz çok yardımcı oldu ve eğitim kalitesi çok yüksekti. Ayrıca, okulun dışarıdan görünümü de oldukça etkileyiciydi.

2023-10-03 Emre

Özel Turem Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi Okulu'na gitmeden önce bu okula dair çok olumlu şeyler duymuştum, ancak gitmeden önce hiçbir fikrim yoktu. Ancak, ilk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer çok samimiydi. Eğitim kalitesi beklediğimden çok daha iyiydi.

2023-10-03 Ayşe

Bu okulu gerçekten sevdim. Eğitim kalitesi çok yüksekti ve öğrencilere kendi ilgi alanlarına göre seçenekler sunuyorlardı. Ayrıca, öğretmenler ve personel çok yardımcı oldu. Ancak, bazen rezervasyon yapmak için biraz beklememiz gerekiyordu.

2023-10-18 Mehmet

Okulda geçirdiğim zamanlardan gerçekten keyif aldım. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Okulun iç dekorasyonu çok güzel ve rahattı. Sadece bazen beklememiz gereken biraz uzun süreler oldu.

2023-10-23 Selin

Bu okulda eğitim almaktan gerçekten memnunum. Öğretmenlerimiz profesyonel ve her yerde yardımcı oldular. Hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Ancak, bazen okulun kalabalık olması nedeniyle beklememiz gereken biraz uzun süreler oldu.

2023-11-02 Sevim

Özel Turem Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi Okulu, eğitim kalitesi ve öğretmenlerinin yardımseverliği ile gerçekten öne çıkıyor. Ancak, bazen okulda beklemek zorunda kaldığımız biraz sıkıcı zamanlar oldu. Öte yandan, okulun dekorasyonu oldukça etkileyiciydi.

2023-11-07 İsmail

Bu okulda geçirdiğim zamanlardan gerçekten keyif aldım. Öğretmenler çok profesyonel ve yardımcı oldular. Ancak, bazen rezervasyon yapmak için uzun süreler beklememiz gerekiyordu.

2023-11-12 Fatma

Okulun atmosferi gerçekten harikaydı. Öğretmenler ve personel çok yardımcı oldular. Ayrıca, hizmet kalitesi de çok iyiydi. Tek olumsuz nokta, bazen beklememiz gereken uzun süreler oldu.

2023-11-17 Yasin

Bu okula başlamadan önce, hizmet kalitesinin ve eğitimin oldukça iyi olduğunu duydum ve gerçek olup olmadığını görmek için gitmeye karar verdim. Sonuçta, eğitim kalitesi beklentilerimin üzerindeydi ve okulun atmosferi oldukça samimiydi.

2023-11-22 Hacı

Okulun atmosferi gerçekten samimiydi ve öğretmenler çok yardımcı oldu. Ancak, bazen beklememiz gereken biraz uzun süreler oldu. Öte yandan, okulun dekorasyonu oldukça etkileyiciydi.

2023-11-27 Esra

Özel Turem Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi Okulu'nu gerçekten sevdim. Öğretmenler son derece profesyoneldi ve her zaman yardıma hazırdılar. Hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Ancak, bazen biraz beklememiz gerekti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel Turem Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?