Özel Öz-Ilgi Yaşampınarı Yatılı Bakım Merkezi yorumlar

Özel Öz-Ilgi Yaşampınarı Yatılı Bakım Merkezi yakın Aygün Apt., 9, 434. Sokak, Altınkum Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07070

  • Enlem, Boylam: 36.8683126, 30.635208

Özel Öz-Ilgi Yaşampınarı Yatılı Bakım Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel Öz-Ilgi Yaşampınarı Yatılı Bakım Merkezi yorumlar

We would like to thank Esma, the director of the institution, for her caring and devoted work, she helped us a lot by answering our questions down to the smallest detail.

My mother has been staying in this care center for about 6-7 years, the staff, nurses, caregivers, management have never really upset my mother and us, they did their best, including the pandemic period, and showed the necessary sensitivity. Thank you very much to them.

2023-09-21 Esma

I would like to thank Esma, the director of the institution, for her caring and devoted work, she helped us a lot by answering our questions down to the smallest detail.

2023-09-21 Anonymous

My mother has been staying in this care center for about 6-7 years, the staff, nurses, caregivers, management have never really upset my mother and us, they did their best, including the pandemic period, and showed the necessary sensitivity. Thank you very much to them.

2023-09-28 Esra

Öz-Ilgi Yaşampınarı Yatılı Bakım Merkezi'ndeki kurumsal yapıyı ve hizmetleri takdir ediyorum. Personel çok güler yüzlü ve yardımsever. Annemle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Yönetim sürekli iletişim halinde ve herhangi bir sorun olduğunda hızlı bir şekilde yanıt veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Ali

Annem bir süre bu bakım evinde kalmıştı. Görevliler ve hemşireler oldukça ilgili ve profesyoneldi. Anneme gereken tüm bakım ve ilgi gösterildi. Tesis güzel bir ortama sahip ve temiz. Genel deneyimimiz çok olumluydu.

2023-09-28 Ayşe

Öz-Ilgi Yaşampınarı Yatılı Bakım Merkezi'ne annemi getirme kararı aldık ve çok memnunuz. Personel her zaman çok yardımcı oluyor ve ihtiyaçlarına dikkat ediyor. Tesis temiz ve bakımlı. Annem kendini burada çok rahat hissediyor. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-13 Mehmet

Personel çok ilgili ve alakalıdır. Bakım merkezi temiz ve düzenlidir. Annesi buradayken ona iyi davranıldığını düşünmek onun için çok önemlidir. Tüm personellere teşekkür etmek istiyorum.

2023-10-18 Fatma

Annem burada kalmaktan çok memnun. Hemşireler ve görevliler çok yardımcı oluyor. Tesisin atmosferi çok sakin ve huzurlu. Kendimi annemi güvende hissettiği bir yerde bırakıyorum. Tavsiye ederim.

2023-10-23 Murat

Tesisin personeli çok yardımcı ve profesyonel. Annem burada olduğundan beri hiçbir sorun yaşamadık. Tesis, annemin ihtiyaçlarını karşılamak için gereken her şeye sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Emine

Öz-Ilgi Yaşampınarı Yatılı Bakım Merkezi, annem için mükemmel bir yer. Personel çok nazik ve yardımsever. Tesisin tüm imkanları mevcut ve temiz. Annem burada çok mutlu ve rahat hissediyor.

2023-11-02 Berk

Bakım evine annemi getirdik ve buradaki deneyimimiz oldukça olumlu oldu. Personel çok yardımcı oluyor ve iyi bakım sunuyor. Çalışanlar her zaman güler yüzlü ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Gülay

Annem burada bir süre kaldı ve personel gerçekten ilgili ve nazikti. Bakım merkezinin temizliği beklentiyi karşıladı ve annem rahat ve güvende hissetti. Teşekkür ederiz.

2023-11-12 Emin

Öz-Ilgi Yaşampınarı Yatılı Bakım Merkezi'nin personeli oldukça profesyonel ve yardımcı. Annem burada kaldığında gereken tüm bakımı aldı. Tesis temiz ve güvenli bir ortam sunuyor. Çok memnunuz.

2023-11-17 Leyla

Bakım evinin yöneticisi olan Esma Hanım'a teşekkür etmek istiyorum. Yardımları ve detaylı cevaplarıyla bize çok yardımcı oldu. Annem burada kendini güvende hissediyor ve personelin ilgili olmasından memnunuz.

2023-11-22 İbrahim

Annem birkaç yıldır bu bakım evinde kalıyor ve personel ve yönetim hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadı. Hemşireler ve görevliler, pandemi dönemi dahil olmak üzere ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Çok teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel Öz-Ilgi Yaşampınarı Yatılı Bakım Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?