Özel Güventepe Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

Özel Güventepe Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği yakın Güventepe Caddesi, Güventepe Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06210

  • Adres: Güzelyaka, 58, Güventepe Cd., 06210 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 332 07 77
  • Web sitesi: guventepedis.com
  • Enlem, Boylam: 39.9765646, 32.7969847

Özel Güventepe Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel Güventepe Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

Yaklaşık 1 yıl süren ve uzuuun bir zaman geçirdiğim poliklinikte aldığım tedaviden son derece memnunum. Özellikle implantların tamamlanmasının üzerinden 6 aydan uzun süre geçti ve hiçbir sorun yok. İmplantlardan önce 3 tane yirmiliğimin … Daha fazla

İmplant tedavisi için gelmiştik. Herkes bizimle çok güzel ilgilendi. Yapılan tedaviden çok memnunuz. Tüm ailecek buradayız. Herkese tavsiye ederim. Tüm ailecek doktorlara ve personellere, özellikle Abdullah hocaya ve Yusuf hocaya çokça teşekkür ederiz.

Bugün oğlumun diş çekimi için gittim.cocuk Dr fennur hanımdı yalnis hatirlamiyorsam hayatımda okadar çocuk Dr ile tanıştım.ama kendisi gibi sabırlı sevecen bir insan tanımadım.????kendi çocuğu gibi yarım saate yakın ikna etmeye çalıştı oğlumu … Daha fazla

2023-09-22 Gizem

Yaklaşık 1 yıl süren ve uzuuun bir zaman geçirdiğim poliklinikte aldığım tedaviden son derece memnunum. Özellikle implantların tamamlanmasının üzerinden 6 aydan uzun süre geçti ve hiçbir sorun yok. İmplantlardan önce 3 tane yirmiliğimin çekimi yapıldı. Diş eti çekildiğinde hiçbir şikayetim olmadı. İmplanttan sonra aynı zamanda ortodontik tedavi gördüm ki bu da 1 buçuk yıl sürdü. Bu noktada biraz sabır gerekiyor. Tedavim son derece başarılı bir şekilde tamamlandı. Ayrıca güler yüzlü ve ilgili personeli sayesinde güvenle tercih edebilirsiniz.

2023-09-22 Deniz

İmplant tedavisi için gelmiştik. Herkes bizimle çok güzel ilgilendi. Yapılan tedaviden çok memnunuz. Tüm ailecek buradayız. Herkese tavsiye ederim. Tüm ailecek doktorlara ve personellere, özellikle Abdullah hocaya ve Yusuf hocaya çokça teşekkür ederiz.

2023-09-22 Selin

Bugün oğlumun diş çekimi için gittim. Cocuk Dr fennur hanımdı yalnis hatirlamiyorsam hayatımda okadar çocuk Dr ile tanıştım.ama kendisi gibi sabırlı sevecen bir insan tanımadım. Kendi çocuğu gibi yarım saate yakın ikna etmeye çalıştı oğlumu.

2023-10-20 Sevinç

Öneriler üzerine İmplant tedavisi için gittim ve son derece memnun kaldım. Uzun süreç olsa da sonuç gerçekten başarılı. Teşekkürler.

2023-10-25 Selim

Önceden korkup çekindiğim bir diş çekimi polikliniği oldu ancak burada aldığım hizmetten ve doktorların ilgisinden son derece memnunum. Güvenlik ve huzur hissi veriyorlar.

2023-10-30 Melek

Bir arkadaşımın önerisi üzerine burada bir tedavi geçirdim ve son derece memnun kaldım. Doktorların ve personelin ilgisi gerçekten takdire şayan. Tavsiye ederim.

2023-11-04 Caner

Tedavi sürecim oldukça uzun sürdü ancak sonucunda gerçekten memnun kaldım. Dişlerimde hiçbir problem yaşamıyorum ve gülüşüm de son derece güzel görünüyor. Teşekkürler.

2023-11-09 Esra

İmplant tedavisi sürecim oldukça kısa sürdü ve sonuç gerçekten başarılı. Doktorlar ve personel son derece ilgili ve profesyonel. Tavsiye ediyorum.

2023-11-14 Ali

Yersiz bir beklentiyle gitmeyin, samimi ve dürüst çalışan bir klinik. Sonuçların bekleneceği gibi olması için verilen süre zarfında beklemek gerekiyor.

2023-11-19 Ebru

Son derece güzel bir klinik. Hem doktorların hem de personelinin ilgisi gerçekten dikkat çekici. Herkesi içtenlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Kemal

Son derece profesyonel bir klinik. İmplant tedavisi sürecim oldukça kısa sürdü ve sonuç gerçekten memnuniyet verici. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel Güventepe Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?