Özel Gediz Diş Sağlığı Merkez yorumlar

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkez yakın Gediz, Kütahya, Aegean Region, 43600

  • Adres: Özyurt, 143. Sk. No:75, 43600 Gediz/Kütahya, Türkiye
  • Telefon: +90 274 412 66 21
  • Enlem, Boylam: 38.9882068, 29.396006

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkez, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel Gediz Diş Sağlığı Merkez yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'ne gittiğimden beri diş sağlığım daha iyi hale geldi. Tüm çalışanlar çok nazik ve profesyonel. Diş hekimleri çok bilgili ve tecrübeli. Kesinlikle öneririm.

2023-09-22 Mustafa

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'nde dişlerimi temizlettirdim. Çalışanlar çok ilgili ve işlerini iyi yapıyorlar. Ayrıca merkez temiz ve düzenli. Genel deneyimim harikaydı ve kesinlikle geri gelmeyi düşünüyorum.

2023-09-22 Emine

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'nde diş beyazlatma işlemi yaptırdım ve sonucundan çok memnun kaldım. Diş hekimim çok profesyonel ve işini mükemmel yapıyor. Ayrıca, merkezin atmosferi çok rahatlatıcı ve huzurlu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-07 Mehmet

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'nde dişlerimi kontrol ettirdim ve tedavi süreci çok iyi geçti. Diş hekimim çok nazik ve bilgiliydi, her adımı açıkladı ve sorularıma sabırla cevap verdi. Merkezdeki personel çok misafirperverdi ve hizmetleri kaliteliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Ayhan

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'nde temizlik ve ağız bakımı yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve merkez çok modern. Merkezin genel havası çok rahatlatıcı ve konforlu. Çok memnun kaldım ve tekrar geleceğim.

2023-10-17 Fatma

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'nde diş dolgusu yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Diş hekimim çok özenliydi ve işini iyi yaptı. Merkezdeki personel çok yardımcı oldu ve profesyonel hizmet sundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Ahmet

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'nde implant tedavisi yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Diş hekimim çok deneyimli ve başarılı bir şekilde tedaviyi tamamladı. Ayrıca, merkezdeki personel çok misafirperver ve yardımcı oldu. Harika bir deneyimdi.

2023-10-27 Gülay

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'nde çocuğum için diş kontrollerimiz var ve her seferinde çok memnun kalıyoruz. Diş hekimimiz çocuk dostu ve dişlerini tedavi etmek için onunla rahatlar. Merkez çok temiz ve hijyeniktir. Çok iyi bir yer!

2023-11-01 Murat

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'nde diş çekimi yaptırdım ve işlem hiç acısızdı. Diş hekimim çok profesyonel ve işini iyi yapıyor. Merkezdeki personel çok yardımcı oldu ve rahat ettirdi. Kesinlikle tekrar gelirim.

2023-11-06 Sevgi

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'ne yakın zamanda gittim ve genel deneyimim harikaydı. Merkez çok temiz ve düzenli. Diş hekimim çok sabırlı ve bilgiliydi. Merkezin atmosferi ve dekoru çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-11 Ali

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'nde diş beyazlatma yaptırdım ve sonuçtan memnun kaldım. Diş hekimim çok profesyonel ve özenli. Merkezin atmosferi ve personel dostu atmosfere sahip. Tavsiye ederim!

2023-11-16 Sibel

Özel Gediz Diş Sağlığı Merkezi'ne diş beyazlatma işlemi için gittim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Diş hekimim işini iyi yaptı ve sonucunda çok güzel beyaz dişlere sahip oldum. Merkezin personeli çok yardımcı oldu ve genel deneyimim mükemmeldi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel Gediz Diş Sağlığı Merkez?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?