Özel Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi yorumlar

Özel Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi yakın Özel Fener Rum Lisesi, Tevkii Cafer Mektebi Çıkmazı, Fener, Balat Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34087

  • Adres: Balat, Sancaktar Ykş. No:36, 34087 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 521 22 52
  • Web sitesi: fenerrumlisesi.k12.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0291871, 28.9494782

Özel Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi yorumlar

İstanbul´un fethinden sonra Bizans´ın yönetici sınıfı ve tüccarları kenti terk ederek Ege adaları, İtalya ve Fransa´ya sığınmıştır. Fatih Sultan Mehmet, 1454´te, tüm İstanbullu Ortodoksları kente geri çağırdı. Bu çağrısını bir fermanla … Daha fazla

Fener Rum Erkek Lisesi İstanbul, Fener’de yer almaktadır. Rumlar ve Yunanlar arasında Milletin Büyük Okulu olarak anılır. 1454 yılında kurulan lise, İstanbul'da faaliyet gösteren üç Rum eğitim kurumundan biridir. Faaliyet halindeki diğer … Daha fazla

Fener Rum Erkek Lisesi (Günümüzdeki adıyla Özel Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi) İstanbul, Fener’de yer almaktadır. Rumlar ve Yunanlar arasında Milletin Büyük Okulu (Yunanca: Μεγάλη του Γένους Σχολή Megalē tou Genous scholē) olarak anılır. … Daha fazla

2023-09-28 Ayşe

Okulun genel deneyimi harikaydı. Öğretmenler çok yardımcı oldular ve sağladıkları imkanlar çok iyiydi. Özellikle kütüphane ve laboratuvarların kalitesi çok yüksekti. Ayrıca okulun konumu da harikaydı, manzarası muhteşemdi. Kesinlikle bu liseye gitmek için çok değerli bir deneyim.

2023-09-28 Mehmet

Okulun değeri için para harcamaya kesinlikle değer. Bu liseye katılmak için para harcamak yerine bir fırsat. Kaliteli eğitim ve tesislere sahip olduğu için kesinlikle daha fazla ödeme yapmaya değer. Ayrıca, personelin samimiyeti ve yardımlarıyla memnun kaldım.

2023-09-28 Fatma

Okulun dekorasyonu ve ambiyansı son derece güzeldi. Girişimci olmaktan keyif aldım ve güzel bir atmosfere sahiptim.

2023-10-13 Ali

Bu okula olan ilk izlenimim oldukça olumluydu. İyi organize edilmiş bir okul ve güzel bir atmosferi vardı. Öğrencilere ve personellere verdikleri değeri fark etmek gerçekten güzeldi.

2023-10-18 Zeynep

Okulun hizmet ve ürün kalitesi oldukça iyiydi. Öğretmenler çok deneyimli ve bilgililerdi ve bize birçok farklı öğrenme imkanı sundular. Özellikle laboratuvar olanakları çok etkileyiciydi.

2023-10-23 Mustafa

Bekleme süresi oldukça kısadı ve rezervasyon yapma imkanı vardı. Personel çok hızlı ve efektif çalıştı ve eksiksiz bir hizmet sundu. Benim kişisel deneyimim oldukça olumluydu.

2023-10-28 Gül

Okuldetaylı bir inceleme yapmak istiyorum. Personel ve öğretmenler çok dostça ve yardımcıydı. Özellikle kütüphane ve laboratuvar olanaklarından çok etkilendim.

2023-11-02 Ahmet

Personel ve öğretmenler çok saygılı ve yardımcıydı. Okul tesisleri oldukça iyi ve moderndi. Çok memnun kaldım.

2023-11-07 Nur

Bana sağladıkları hizmetler ve destekleri için personele çok teşekkür ederim. Okulun tesisleri oldukça iyiydi ve rahat bir atmosfere sahipti.

2023-11-12 Levent

Bu liseye gitmek gerçekten büyük bir deneyim oldu. Öğretmenlerin ve personelin yardımcı ve cana yakın olması çok güzeldi. Okulun olanakları da inanılmazdı.

2023-11-17 Şehrazat

Okulda öğretmenlerin personelin samimiyetine hayranım. Gerçekten rahattım ve çok yardım aldım. Okul tesisleri ve manzarası da muhteşemdi.

2023-11-22 Osman

Bu okula olan deneyimim gerçekten inanılmazdı. Personel ve öğretmenler her zaman yardımcı oldular ve istediğim konularda her türlü bilgiyi sağladılar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?