ÖZADENÇ İNŞAAT HAFRİYAT yorumlar

ÖZADENÇ İNŞAAT HAFRİYAT yakın Atatürk Caddesi, Yalıkavak, Bodrum, Muğla, Aegean Region, 48990

  • Adres: Yalıkavak, 48400 Bodrum/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 507 891 04 00
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 37.1058737, 27.294175

ÖZADENÇ İNŞAAT HAFRİYAT, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ÖZADENÇ İNŞAAT HAFRİYAT yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Ben Özadenç İnşaat Hafriyat ile çalıştım ve çok memnun kaldım. Hizmet kalitesi çok yüksek, müşteri hizmetleri ve personel çok ilgili. İlk izlenimim çok olumluydu ve ortam çok güzeldi. Değer sunan bir şirket ve paranızın karşılığını alıyorsunuz. Genel deneyimim çok olumluydu. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyonlar kolaydı. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Fatma

Özadenç İnşaat Hafriyat ile çalıştım ve genel olarak memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve müşteri hizmetleri de iyiydi. Personel de profesyonel ve yardımcı oluyordu. İlk izlenimim olumluydu ve ortam çok güzeldi. Değer sunan bir şirket ve paranızın karşılığını alıyorsunuz. Genel deneyimim olumlu. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler ve olanaklar da iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-10-15 Esma

Özadenç İnşaat Hafriyat ile çalıştım ve oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve müşteri hizmetleri de çok ilgiliydi. Personel de yardımcı ve profesyonel. İlk izlenimim çok olumluydu ve ortam da güzeldi. Değer sunan bir şirket ve paranızın karşılığını alıyorsunuz. Genel deneyimim çok olumlu. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyonlar kolaydı. Tesisler ve olanaklar da iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Emine

Özadenç İnşaat Hafriyat ile çalıştım ve genel olarak memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ve müşteri hizmetleri de iyiydi. Personel de yardımcı ve profesyoneldi. İlk izlenimim olumluydu ve ortam çok güzeldi. Değer sunan bir şirket ve paranızın karşılığını alıyorsunuz. Genel deneyimim olumlu. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler ve olanaklar da iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-10-30 Murat

Özadenç İnşaat Hafriyat ile çalışmak benim için iyi bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve müşteri hizmetleri de iyiydi. Personel de yardımcı ve profesyonel. İlk izlenimim olumluydu ve ortam güzeldi. Değer sunan bir şirket ve paranızın karşılığını alıyorsunuz. Genel deneyimim olumlu. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler ve olanaklar da iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Gülsüm

Özadenç İnşaat Hafriyat ile çalışmak benim için iyi bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve müşteri hizmetleri de iyiydi. Personel de yardımcı ve profesyoneldi. İlk izlenimim olumluydu ve ortam güzeldi. Değer sunan bir şirket ve paranızın karşılığını alıyorsunuz. Genel deneyimim olumlu. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler ve olanaklar da iyiydi. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ÖZADENÇ İNŞAAT HAFRİYAT?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?