Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya yorumlar

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya yakın Güneşli Sokağı, Harmantepe Mahallesi, Kâğıthane, Istanbul, Marmara Region, 34410

  • Adres: Harmantepe, Özkan Sk. 23/A, 34410 Kâğıthane/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 537 737 66 25
  • Enlem, Boylam: 41.0797642, 28.9871939

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya yorumlar

özserçe gerçekten kaliteli boya yapan ve zamanında ürünü teslim eden bir firmadır

2023-09-18 Ayşe

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya, gerçekten kaliteli bir hizmet sunuyor. Tolga Bey ve ekibi, zamanında teslimat yaparak müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. İşlerinde profesyonel ve özenli bir şekilde çalıştıklarını söyleyebilirim.

2023-09-18 Emre

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya, mükemmel hizmet veren bir firma. İletişimleri çok güçlü ve müşteri taleplerini önemsiyorlar. Ürün kalitesi harika ve teslimat süresi oldukça kısa. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Fatma

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya'nın hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanları çok yardımsever ve ilgililer. Ürünleri kaliteli ve fiyatları da uygun. İşlerini profesyonelce yapıyorlar. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-03 Ahmet

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya'dan aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel son derece profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Deniz

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya, hizmet kalitesi ile ön plana çıkan bir firma. Yaptıkları işlerde titizlikle çalışıyorlar ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Ürün kalitesi çok iyi ve teslimat süresi de kısadır.

2023-10-13 Gülay

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya, kaliteli hizmetiyle ön plana çıkan bir firma. İşlerini itinalı bir şekilde yapıyorlar ve müşteri memnuniyetini önemsiyorlar. Ürünlerinin kalitesi harika ve fiyatları da çok uygun.

2023-10-18 Mehmet

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya'nın hizmetinden çok memnun kaldım. Personel son derece yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-23 Seda

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya, mükemmel bir hizmet sunuyor. Personel ilgili ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Hizmetlerinden çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-28 Hatice

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya'nın hizmetinden çok memnun kaldım. Personel son derece profesyonel ve işlerinde titizler. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Halil

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya, zamanında teslimat yaparak müşteri memnuniyetine önem veren bir firma. Ürün kalitesi de oldukça iyi. İşlerini profesyonelce yapıyorlar. Tercih edilmesi gereken bir firma.

2023-11-07 Ayhan

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya'nın hizmet kalitesi çok iyi. Müşteri ilişkileri son derece profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Nur

Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya'nın hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanları çok yardımsever ve işlerinde profesyonel. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Öz Serçe Elektrostatik Toz Fırın Boya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?