Öz Renk Elektrostatik Toz Boya yorumlar

Öz Renk Elektrostatik Toz Boya yakın Feza Sokağı, Terazidere Mahallesi, Bayrampaşa, Istanbul, Marmara Region, 34035

  • Adres: Terazidere, Feza Sk. No:12, 34035 Bayrampaşa/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 576 49 44
  • Enlem, Boylam: 41.0302801, 28.9023293

Öz Renk Elektrostatik Toz Boya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Öz Renk Elektrostatik Toz Boya yorumlar
2023-09-20 Ahmet

Öz Renk Elektrostatik Toz Boya işleri benim için harika bir deneyim oldu. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Yer düzenli ve temizdi. Çalışanlar çok yardımcıydı ve ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Fiyatlar da oldukça makuldi. Hizmet almak için çok beklemem gerekti ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Müşteri hizmetleri oldukça profesyoneldi ve çalışanlar çok nazik davrandılar. Şahsi deneyimim çok olumlu oldu.

2023-09-20 Ayşe

Toz Boya Hizmetinden oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Yer temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmet için çok beklemek zorunda kalmadım. Çalışanlar yardımseverdi ve ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Müşteri hizmetleri de oldukça iyiydi ve çalışanlar nazik davrandılar. Şahsi deneyimim oldukça olumluydu.

2023-09-20 Mehmet

Öz Renk Elektrostatik Toz Boya'dan aldığım hizmet oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Yer düzenli ve temizdi. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmet için pek beklemem gerekmadi. Çalışanlar yardımcıydı ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Müşteri hizmetleri oldukça iyi ve çalışanlar nazikti. Şahsi deneyimim oldukça olumluydu.

2023-10-05 Fatma

Toz Boya Hizmetinden oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim olumluydu ve yer temizdi. Fiyatlar da makuldu ve hizmet için uzun süre beklemem gerekmadi. Çalışanlar çok yardımcıydı ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Müşteri hizmetleri oldukça iyiydi ve nazik davrandılar. Şahsi deneyimim oldukça olumluydu.

2023-10-10 Ali

Öz Renk Elektrostatik Toz Boya işlerini oldukça beğendim. İlk izlenimim oldukça olumluydu ve yer düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve hizmet için çok beklemek zorunda kalmadım. Çalışanlar yardımseverdi ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Müşteri hizmetleri de iyiydi ve çalışanlar nazik davrandılar. Şahsi deneyimim olumluydu.

2023-10-15 Aysel

Toz Boya Hizmeti oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim olumlu ve yer düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve hizmet için çok beklemek zorunda kalmadım. Çalışanlar yardımcıydı ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Müşteri hizmetleri de iyi ve çalışanlar nazikti. Şahsi deneyimim olumlu oldu.

2023-10-20 Mustafa

Öz Renk Elektrostatik Toz Boya işlerinden oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim olumlu ve yer temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve hizmet için çok beklemem gerekmadi. Çalışanlar çok yardımcıydı ve ürünlerin kalitesi de iyiydi. Müşteri hizmetleri profesyoneldi ve çalışanlar nazik davrandılar. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-25 Hatice

Toz Boya Hizmetinden oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim oldukça olumluydu ve yer düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve hizmet için pek beklemem gerekmadi. Çalışanlar oldukça yardımcıydı ve ürünlerin kalitesi de iyiydi. Müşteri hizmetleri de iyi ve çalışanlar nazik davrandılar. Şahsi deneyimim olumluydu.

2023-10-30 Hasan

Öz Renk Elektrostatik Toz Boya işlerinden oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim olumlu ve yer temizdi. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmet için çok beklemek zorunda kalmadım. Çalışanlar yardımseverdi ve ürünlerin kalitesi de iyiydi. Müşteri hizmetleri de iyiydi ve çalışanlar naziklerdi. Şahsi deneyimim oldukça olumluydu.

2023-11-04 Nur

Toz Boya Hizmeti benim için oldukça iyi bir deneyim oldu. İlk izlenimim olumlu ve yer temizdi. Fiyatlar da uygun ve hizmet için çok beklemek zorunda kalmadım. Çalışanlar yardımcıydı ve ürünlerin kalitesi de iyiydi. Müşteri hizmetleri de iyiydi ve çalışanlar naziktiler. Şahsi deneyimim olumluydu.

2023-11-09 Hüseyin

Öz Renk Elektrostatik Toz Boya işlerinden oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim olumlu ve yer düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve hizmet için çok beklemek zorunda kalmadım. Çalışanlar yardımseverdi ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Müşteri hizmetleri profesyoneldi ve çalışanlar naziktiler. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-11-14 Gül

Toz Boya Hizmeti oldukça beğendim. İlk izlenimim olumlu ve yer temizdi. Fiyatlar da uygun ve hizmet için uzun süre beklemek zorunda kalmadım. Çalışanlar çok yardımcıydı ve ürünlerin kalitesi de iyiydi. Müşteri hizmetleri de iyiydi ve çalışanlar naziklerdi. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Öz Renk Elektrostatik Toz Boya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?