Öz Kardeşler Otomatik Şanzıman Şaşmaz Ankara yorumlar

Öz Kardeşler Otomatik Şanzıman Şaşmaz Ankara yakın 2500. Cadde, Bahçekapı Mahallesi, Etimesgut, Ankara, Central Anatolia Region, 06797

  • Enlem, Boylam: 39.9433061, 32.7125914

Öz Kardeşler Otomatik Şanzıman Şaşmaz Ankara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Öz Kardeşler Otomatik Şanzıman Şaşmaz Ankara yorumlar

Thank you to the master Kubilay. An honest company is the only address for automatic transmission. Kubilay does his best in terms of prices. I recommend it.

I came from Erzurum with my land vehicle. We met with a very friendly staff, including master Kubilay Oğulcan, their service is excellent, may Allah give them ease in their work and abundant profit …

A very dear brother. I went even though I didn't know him at all and he checked my vehicle. He didn't get paid. It is both a quality service and a service that wi …

2023-10-18 Serdar

Teşekkür ediyorum usta Kubilay'a. Otomatik şanzıman için tek adres olan dürüst bir firma. Kubilay fiyat konusunda elinden geleni yapıyor. Tavsiye ederim.

2023-10-18 Ahmet

Kara taşıtım ile Erzurum'dan geldim. Usta Kubilay Oğulcan dahil çok samimi bir kadro ile karşılaştık, hizmetleri mükemmel, Allah kolaylık versin işlerinde ve bol kazançlarını ... Devamını Oku

2023-10-18 Kadir

Çok değerli bir abimiz. Hiç tanımamama rağmen gittim ve aracımı kontrol etti. Ücret almadı. Hem kaliteli hem de kalıcı hizmet. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Ayşe

Kubilay usta gerçekten işini bilen ve güvenilir çalışan. Aracıma gittiğim her serviste daha fazla para talep ederlerken Kubilay usta daha uygun fiyat vermek … Devamını Oku

2023-11-07 Mehmet

Kubilay usta gerçekten işini bilen biri ben arabamdaha gittiğim onlarca serviste mekanik şanzıman talep edip değiştirdiler. Kubilay usta tamiri yaparak daha ucuza halletti. Teşekkürler Kubilay.

2023-11-12 Gül

Kubilay usta, işinde gerçekten çok iyisini yapıyor.Fiyat konusundada elinden gelenin fazlasını yapıyor. Gerçekten tavsiye ederim

2023-11-17 Yusuf

Bir müşteri olarak çok memnun kaldım. işinde tecrübeli ve dürüst işçilik. aldığım hizmet ve destek için çok teşekkür ederim.

2023-11-22 Hacer

Kubilay usta çevredeki diğer otomatik şanzıman servislerine göre daha uygun fiyatlı. Ayrıca işini de gerçekten çok iyi yapıyor. İlgili ve işinde deneyimli birisi.

2023-11-27 Selim

Çok memnun kaldığım bir firma. Özellikle Kubilay ustanın güvenilirliğine her zaman güveniyorum. İşini hakkini veren birisidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-02 Esra

İşinde gerçekten profesyonel birisidir. Fiyat konusunda da gerçekten çok yardımcı oldu. İşini zamanında ve güzel bir şekilde bitiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-07 Hasan

Kubilay ustanın servisi gerçekten çok iyi. Yaptığı işte çok başarılı ve tecrübelidir. Bu sektörde güvendiğim tek ustadır.

2023-12-12 Hatice

Kubilay ustanın işçiliği gerçekten çok kaliteli ve fiyatları da gayet uygun. Kendisi gerçekten işinde uzmandır. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Öz Kardeşler Otomatik Şanzıman Şaşmaz Ankara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?