Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri yorumlar

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri yakın Ferah Caddesi, Ferah Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34692

  • Adres: Ferah mahallesi ferah caddesi, Çayırlık Sk. no 1/1, Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 455 69 54
  • Web sitesi: oneriselbiseleri.com
  • Enlem, Boylam: 41.0322174, 29.0737429

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri yorumlar

Öner tekstile yaptırmış olduğum ürünlerimin gerek kalitesi gerek müşteriyle olan güvenilir ilişkisinden dolayı teşekkür ederiz.

Yılların ustaları ♠️

2023-09-22 Emre

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri Giyim mağazası'na yaptırdığım ürünlerin kalitesine bayıldım. Fiyatlar da oldukça uygun. Müşteri hizmetleri de gerçekten güler yüzlü ve yardımsever. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-22 Ayşe

Bu mağazada alışveriş yapmaktan çok memnunum. Ürünler kaliteli ve şık tasarımlara sahip. Mağaza çalışanları da çok ilgili. Kesinlikle beş yıldızı hak ediyorlar.

2023-09-22 Ahmet

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri Giyim mağazası harika bir mağaza. İş elbiselerim için buradan alışveriş yapıyorum ve her seferinde memnun kalıyorum. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun.

2023-10-07 Fatma

Mağazada alışveriş yapma fırsatım oldu ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyiydi. Ayrıca mağaza çalışanları da son derece yardımcı ve profesyoneller. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Mehmet

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri Giyim mağazası'na her gittiğimde memnun kalıyorum. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da makul. Mağaza çalışanları da yardımcı ve güler yüzlü. Harika bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyenlere öneririm.

2023-10-17 Zeynep

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri Giyim mağazası benim için vazgeçilmez bir mağaza. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da makul. Ayrıca mağaza çalışanları da çok yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Can

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri Giyim mağazası'nda alışveriş yapmak gerçekten keyifli bir deneyim. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Mağaza çalışanları da yardımcı. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-27 Nil

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri Giyim mağazası'nda alışveriş yapmak gerçekten harika bir deneyim. Müşteri hizmetleri çok profesyonel ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-01 Gökhan

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri Giyim mağazası'ndan alışveriş yapmak gerçekten keyifli. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da uygun. Mağaza çalışanları da yardımcı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Selin

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri Giyim mağazası benim favori mağazalarımdan biri. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da uygun. Mağaza çalışanları da çok yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Ali

Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri Giyim mağazası'nda aldığım ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi. Fiyatlar da oldukça uygun. Mağaza çalışanları da çok ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Esra

Bu mağazaya ilk kez geldim ve gerçekten çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Mağaza çalışanları da çok yardımcı ve profesyonel. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Öner Grup Promosyon ve iş elbiseleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?