Odunpazarı Modern Müze (OMM) yorumlar

Odunpazarı Modern Müze (OMM) yakın Modern Sanat Müzesi, Atatürk Bulvarı, Şarkiye Mahallesi, Eskisehir, Odunpazarı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26249

  • Adres: Şarkiye, Atatürk Blv. No: 37, 26020 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 222 221 27 37
  • Web sitesi: omm.art
  • Enlem, Boylam: 39.7646844, 30.5226699

Odunpazarı Modern Müze (OMM), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Odunpazarı Modern Müze (OMM) yorumlar

Odunpazarının hatta eskişehirin meşhur müzesi. Mimari ve atmosfer olarak gerçekten çok güzel. Giriş ücreti sivil için 70tl. İçerisi çok büyük değil 1 saatte biter. Mağazası ve kafesi de en az kendi kadar karizmatik. Haftasonu çok geç kalmayın erken kapanıyor. Daha fazla

Mükemmel bir mimariye sahip müze. Eserlerin bir kısmını çok beğendim bir kısmını hiç beğenmedim. Ama eşsiz mimarisi ile gezilmesi gereken bir yer. 3. Kata çıkın ve aşağıya doğru devam edin. Daha fazla

Bence Eskişehir'e değer katan bir yer içerisi gayet dolu içeride 1 saatten fazla kaldık tek tek eserlere bakıp incelemek bana güzel bi deneyim oldu 10 dakika da bakıp çıkılacak bir yer asla değil Daha fazla

2023-09-23 Ayşe

Odunpazarının hatta eskişehirin meşhur müzesi. Mimari ve atmosfer olarak gerçekten çok güzel. Giriş ücreti sivil için 70tl. İçerisi çok büyük değil 1 saatte biter. Mağazası ve kafesi de en az kendi kadar karizmatik. Haftasonu çok geç kalmayın erken kapanıyor.

2023-09-23 İbrahim

Mükemmel bir mimariye sahip müze. Eserlerin bir kısmını çok beğendim bir kısmını hiç beğenmedim. Ama eşsiz mimarisi ile gezilmesi gereken bir yer. 3. Kata çıkın ve aşağıya doğru devam edin.

2023-09-23 Fatma

Bence Eskişehir'e değer katan bir yer içerisi gayet dolu içeride 1 saatten fazla kaldık tek tek eserlere bakıp incelemek bana güzel bi deneyim oldu 10 dakika da bakıp çıkılacak bir yer asla değil

2023-10-08 Mustafa

Müze oldukça etkileyici bir mimariye sahip. Eserlerin çoğunu beğendim ancak bazıları sıradan geldi. Genel olarak gezmeye değer bir yer. Personel de yardımcı oldu ve güler yüzle karşıladı.

2023-10-13 Aylin

Modern Sanat Müzesi kendine özgü ve çekici bir atmosfere sahip. Giriş ücreti biraz pahalı ama gezdikten sonra değdiğini düşünüyorum. Personel çok yardımcı oldu ve nazikti. Mağazasından da birkaç hatıra aldım.

2023-10-18 Mehmet

OMM, Eskişehir'de kültür ve sanata katkıda bulunan önemli bir kurum. Büyük bir koleksiyona ev sahipliği yapıyor ve içeride saatlerce dolaşabilirim. Gördüğüm her eseri incelemek ve anlamak için zaman harcamaya değer.

2023-10-23 Zeynep

Modern Sanat Müzesi beni büyüledi. Hem içeriden hem de dışarıdan muhteşem görünüyor. Farklı sanat eserleriyle dolu olmasına rağmen sıkılmadan gezebildim. Kafe ve mağazaları da çok şık ve kaliteli.

2023-10-28 Ali

Eskişehir seyahatimde Modern Sanat Müzesi'ni ziyaret etmek için fırsat buldum. İçeri girdiğim anda etkilendim. İnanılmaz bir atmosfere sahip ve eserlerin birçoğunu çok beğendim. Kısa bir süre için gezseniz bile kesinlikle pişman olmazsınız.

2023-11-07 Emre

Modern Sanat Müzesi, sadece Eskişehir için değil tüm Türkiye için önemli bir kültür merkezi. Mimari tasarımı ve sergilenen eserler oldukça etkileyici. Personel de yardımsever ve profesyoneldi.

2023-11-12 Merve

OMM, şehrimizde bulunan en iyi müzelerden biridir.çalışanları oldukça ilgili ve müthiş çalışıyorlar

2023-11-17 Onur

Modern Sanat Müzesi'ni çok beğendim. Eserler ve sergi düzenlemesi harika. Bir saatlik bir ziyaret sizi tatmin edecektir. Mağazası ve kafesi de çok hoştu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Odunpazarı Modern Müze (OMM)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?