ODTÜ KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ yorumlar

ODTÜ KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ yakın ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi, 4. Yol, Üniversiteler Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06800

  • Adres: Kültür ve Kongre Merkezi, ODTÜ, 06800 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.8945635, 32.78606

ODTÜ KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ODTÜ KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ yorumlar

Ben çok beğendim. İlk kez ODTÜ kampüsüne gidiyorum. Çok ama çok etkilendim. Sınav öncesi çocukları okul tanıtım günlerine götürüyorlar ya benim dönemimde de böyle bir şey olsaydı elimden geleni yapıp bu okulu kazandırdım.

Alt - üst kot farkını mimaride çok güzel kullanmışlar. İçeride oldukça geniş ve verimli bir kullanım alanı oluşmuş. Konferans salonu yeterli büyüklükte. Akustiği oldukça iyi. En üst katta bir cafe mevcut. Binanın farklı cephelerinde çıkış … Daha fazla

A nice and fully equipped culture center for hosting scientific and other large scale events. It contains one big salon and 2 other smaller ones. Everything is equipped with sound systems. There is a Cafe place and dining room in the … Daha fazla

2023-09-26 Ali

Ben çok beğendim. İlk kez ODTÜ kampüsüne gidiyorum. Çok ama çok etkilendim. Sınav öncesi çocukları okul tanıtım günlerine götürüyorlar ya benim dönemimde de böyle bir şey olsaydı elimden geleni yapıp bu okulu kazandırdım.

2023-09-26 Ayşe

Alt - üst kot farkını mimaride çok güzel kullanmışlar. İçeride oldukça geniş ve verimli bir kullanım alanı oluşmuş. Konferans salonu yeterli büyüklükte. Akustiği oldukça iyi. En üst katta bir cafe mevcut. Binanın farklı cephelerinde çıkışları var. Gerçekten mükemmel bir yapı.

2023-09-26 Murat

A nice and fully equipped culture center for hosting scientific and other large scale events. It contains one big salon and 2 other smaller ones. Everything is equipped with sound systems. There is a Cafe place and dining room in the center. It is also an ideal place for meetings or workshops.

2023-10-11 Fatma

Mükemmel bir konferans merkezi. Giriş katında büyük bir fuaye alanı var. Etkinlikler öncesi ve sonrası rahatça oturulabilecek bir mekan. Konferans salonları oldukça geniş ve teknik açıdan donanımlı. Ayrıca en üst katta bir kafe mevcut. Toplu etkinlikler... ikramda sıkıntı yaşanmıyor. Üniversite kampüsü içerisinde yer alması da büyük bir avantaj.

2023-10-16 Gülay

ODTÜ'de yapılabilecek en iyi etkinlik alanlarından biri. Salonlar geniş ve akustik olarak da iyi. Giriş ve çıkışlar rahat. Üst katta yer alan kafe de güzel bir dinlenme alanı. Temiz ve düzenli bir mekan. Sadece etkinliklere daha fazla oturma alanı sağlanabilse daha iyi olur.

2023-10-21 Ahmet

Konferans salonları ve fuaye alanı oldukça geniş. Yeterli oturma düzeni sağlanmış. Akustiği de iyi. Tek sorun yeterli sayıda tuvalet olmaması. Eğer bir etkinlik esnasında çok sayıda kişi aynı anda tuvalete gitmek isterse sıkıntı yaşanabilir.

2023-10-26 Hilal

ODTÜ'nün dikkat çeken mekanlarından biri. İnsana ferah bir hava veriyor. Konferans salonlarına ve diğer mekanlara, daha önce hiç gitmemiş olsam bile rahatça ulaşabildim. İç mekanlar da oldukça geniş ve kullanışlı. Tek eksik, park yeri ihtiyacı. Ama bunun dışında her şey güzel.

2023-10-31 Mehmet

ODTÜ kampüsünde yer alan konferans merkezi, mimari yapısı ve olanaklarıyla oldukça etkileyici bir mekan. Çok amaçlı salonlar ve etkinliklere uygun düzenlemeleri var. Akustik düzenlemeler de oldukça başarılı. Etkinliklerde kullanılan ses sistemleri profesyonel ve kaliteli. İyi bir organizasyon için ideal bir yer.

2023-11-05 Selin

ODTÜ'deki en iyi konferans merkezlerinden biri. İçerideki atmosfer gerçekten harika. Her şey oldukça düzenli ve temiz. Konferans salonlarındaki oturma düzeni de başarılı. Ayrıca en üst katta yer alan kafe, konferans aralarında güzel bir dinlenme alanı sağlıyor.

2023-11-10 İbrahim

ODTÜ kampüsünde yer alan konferans merkezi oldukça etkileyici bir yer. Hem dışarıdan hem de içerden çok modern bir görünüme sahip. Konferans salonları büyük ve ergonomik tasarlanmış. Koltuk düzenlemeleri oldukça rahat. Tek eksik, tuvalet sayısının az olması.

2023-11-15 Esra

ODTÜ Konferans Merkezi, kaliteli ve geniş alan sağlamasıyla önemli bir yere sahip. Salonların büyüklüğü ve akustiği oldukça iyi. Giriş fuaye alanı geniş ve ferah bir mekan. Ayrıca üst katta bulunan kafe de güzel bir dinlenme alanı. Tavsiye ederim.

2023-11-20 Can

ODTÜ'deki etkinliklerin düzenlendiği yer. Konferans salonları yeterli büyüklükte ve ses sistemleri çok iyi. Etkinlik öncesi ve sonrası rahat edebileceğiniz bir fuaye alanı mevcut. Üst katta ki cafe de oldukça ferah. Görsel olarak da oldukça güzel bir mekan.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ODTÜ KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?