Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi yorumlar

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi yakın Ziyapaşa, Ziyapaşa Mahallesi, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 01130

  • Adres: Mahfesığmaz, Baraj Cad., 01140 Çukurova/Seyhan/Adana, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.0114657, 35.3232564

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi yorumlar

Mukemmel

2023-09-21 Ayşe

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi gerçekten mükemmel bir yer. İlk izlenimlerim olumlu oldu ve atmosfer çok rahattı. Randevu almak için bekleme süresi kısaydı ve personel çok yardımcıydı. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve deneyimim çok olumlu oldu. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten profesyoneldi. Tüm deneyimim için değerli bir deneyimdi. Fiyat olarak da gayet uygun ve tesisler çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Mustafa

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi hakkında olumlu bir deneyimim oldu. Personel çok yardımcı ve nazikti. Hizmet kalitesi çok yüksekti ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Atmosfer rahattı ve tesisler çok iyi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu ve kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum. Fiyat olarak da uygun bir yerdi.

2023-09-21 Gül

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi'nde çok güzel bir deneyim yaşadım. İlk izlenimlerim çok olumluydu ve atmosfer gerçekten rahattı. Randevu almak için bekleme süresi oldukça kısaydı ve personel çok dostça davrandı. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve deneyimim gerçekten olumlu oldu. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten profesyoneldi. Genel deneyimim için değerli bir deneyimdi ve kesinlikle tekrar gideceğim. Fiyatlar da oldukça makul ve tesisler gayet iyi.

2023-10-06 Ahmet

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi'nde oldukça olumlu bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve randevu almak için bekleme süresi oldukça kısaydı. Atmosfer ve dekor gerçekten hoştu ve tesisler çok iyi. Hizmet kalitesi yüksekti ve benim deneyimim gerçekten çok olumlu oldu. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten profesyoneldi. Genel olarak, paranızın karşılığını alabileceğiniz bir yer ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Hacer

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi hakkında çok olumlu bir deneyimim oldu. İlk izlenimlerim oldukça olumluydu ve atmosfer gerçekten rahattı. Randevu almak için bekleme süresi çok kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. Hizmet kalitesi gerçekten iyiydi ve deneyimim harikaydı. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten profesyoneldi. Genel olarak, paranızın karşılığını alabileceğiniz bir yer ve tekrar gitmeyi düşünüyorum. Fiyatlar da uygun ve tesisler çok iyi.

2023-10-16 Ali

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi'nde oldukça iyi bir deneyimim oldu. Personel çok yardımcı oldu ve randevu almak için bekleme süresi oldukça kısaydı. Atmosfer ve dekor gerçekten hoştu ve tesisler çok iyiydi. Hizmet kalitesi çok yüksekti ve benim deneyimim gerçekten olumlu oldu. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten profesyoneldi. Genel olarak, paranızın karşılığını alabileceğiniz bir yer ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Selin

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi gerçekten mükemmel bir yer. Atmosfer çok rahattı ve randevu almak için bekleme süresi çok kısaydı. Personel gerçekten yardımcı oldu ve hizmet kalitesi yüksekti. Deneyimim çok olumlu oldu ve müşteri hizmetleri gerçekten profesyoneldi. Genel olarak, paranızın karşılığını alabileceğiniz bir yer ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Hasan

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi'nde güzel bir deneyim yaşadım. İlk izlenimlerim olumluydu ve atmosfer rahattı. Bekleme süresi kısaydı ve personel çok yardımcıydı. Hizmet kalitesi gerçekten çok iyiydi ve deneyimim olumlu oldu. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten profesyoneldi. Tesisler çıktı gayet iyiydi ve fiyat olarak da makuldü. Kesinlikle tekrar gideceğim ve tavsiye ederim.

2023-10-31 Ebru

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi'nde mükemmel bir deneyim yaşadım. İlk izlenimlerim olumluydu ve atmosfer gerçekten rahattı. Randevu almak için bekleme süresi oldukça kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. Hizmet kalitesi çok yüksekti ve deneyimim gerçekten olumlu oldu. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten profesyoneldi. Tüm deneyimim için değerli bir deneyimdi. Fiyat olarak da gayet uygun ve tesisler çok iyi. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-05 Berk

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi'nde güzel bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve randevu almak için bekleme süresi oldukça kısaydı. Atmosfer ve dekor gerçekten hoştu ve tesisler çok iyi. Hizmet kalitesi yüksekti ve benim deneyimim gerçekten çok olumlu oldu. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten profesyoneldi. Genel olarak, paranızın karşılığını alabileceğiniz bir yer ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Deniz

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi hakkında olumlu bir deneyim yaşadım. İlk izlenimlerim olumluydu ve atmosfer rahattı. Bekleme süresi kısaydı ve personel çok yardımcıydı. Hizmet kalitesi gerçekten çok iyiydi ve deneyimim gerçekten olumlu oldu. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten profesyoneldi. Tesisler çok iyi ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim ve tavsiye ederim.

2023-11-15 Nur

Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi'nde mükemmel bir deneyim yaşadım. Personel gerçekten yardımcı oldu ve randevu almak için bekleme süresi oldukça kısaydı. Atmosfer çok rahattı ve tesisler çok iyi. Hizmet kalitesi gerçekten çok yüksek ve deneyimim gerçekten olumlu oldu. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten profesyoneldi. Genel olarak, paranızın karşılığını alabileceğiniz bir yer ve kesinlikle tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Numune Hastanesi Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?