Nossa Estetik / Güzellik Merkezi yorumlar

Nossa Estetik / Güzellik Merkezi yakın Ünal Sokak, Melikgazi Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38140

  • Adres: NOSSA ESTETİK, Melikgazi Mah. Ünal Sok. Kadımahmut Vakfı 7.Blok No:19/A, 38140 Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 552 223 38 81
  • Enlem, Boylam: 38.730444, 35.5220896

Nossa Estetik / Güzellik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Nossa Estetik / Güzellik Merkezi yorumlar

Lazer Epilasyon 3 yıldan beri araştırıyorum ve sonunda nosa güzellik merkezini buldum Epilasyon da Fatma hanım gerçekten harika lar yaratıyor gözünüz kapalı kendinizi Fatma hanımın ellerine bırakın gerçekten çok memnunum ilk seans tan belli oldu kendisine çok çok tşk ederim iyki varsınız

Biz 3 kardes yurt disindan geldik ve ikinci kez cok memun kaldik. Tüm calisanlar cok saygili sicak kanli. Müsterilere cok özen gösterildi. Islemler de cok güzel yapildi.

2023-09-21 Ayşe

Lazer Epilasyon 3 yıldan beri araştırıyorum ve sonunda nosa güzellik merkezini buldum Epilasyon da Fatma hanım gerçekten harika lar yaratıyor gözünüz kapalı kendinizi Fatma hanımın ellerine bırakın gerçekten çok memnunum ilk seanstan belli oldu kendisine çok çok tşk ederim iyiki varsınız

2023-09-21 Mehmet

Biz 3 kardes yurt disindan geldik ve ikinci kez cok memun kaldik. Tüm calisanlar cok saygili sicak kanli. Müsterilere cok özen gösterildi. Islemler de cok güzel yapildi.

2023-09-26 Derya

Lazer Epilasyon 3 yıldan beri araştırıyorum ve sonunda nosa güzellik merkezini buldum. Epilasyon da Fatma hanım gerçekten harika işler yaratıyor. Gözünüz kapalı kendinizi Fatma hanımın ellerine bırakın. Gerçekten çok memnunum. İlk seans tan belli oldu. Kendisine çok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız!

2023-09-26 Damla

Biz 3 kardeş yurt dışından geldik ve ikinci kez çok memnun kaldık. Tüm çalışanlar çok saygılı ve sıcak kanlı. Müşterilere çok özen gösterildi. İşlemler de çok güzel yapıldı.

2023-10-11 Feyza

Lazer Epilasyon 3 yıldan beri araştırıyorum ve sonunda nosa güzellik merkezini buldum. Epilasyon da Fatma hanım gerçekten harika işler yaratıyor. Gözünüz kapalı kendinizi Fatma hanımın ellerine bırakın. Gerçekten çok memnunum. İlk seanstan belli oldu. Kendisine çok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Nossa Estetik / Güzellik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?