Niyazi Mısri Kültür Vakfı yorumlar

Niyazi Mısri Kültür Vakfı yakın Saray, Saray Mahallesi, Malatya, Battalgazi, Malatya, Eastern Anatolia Region, 44000

  • Adres: Saray, Turhan Akyol Sokak No:18, 44180 Merkez/Battalgazi/Malatya, Türkiye
  • Telefon: +90 422 322 39 24
  • Enlem, Boylam: 38.3485251, 38.3215013

Niyazi Mısri Kültür Vakfı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Niyazi Mısri Kültür Vakfı yorumlar

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Malatya yolu üzerinde sessiz sakin geniş bahçeli bir yerdir. Burada çok değerli vakıf abilerimiz siz değerli din kardeşlerini dört gözle beklemektedir. Yazı saçma sapan günah yeri olan otellerde gireceğinize burada … Daha fazla

2023-09-23 Ahmet

Kültür Vakfı Eğitim Merkezi konumu itibariyle sessiz ve sakin bir yerdedir. Geniş bahçesi sayesinde ferah bir ortam sunuyor. Vakıf abileri oldukça değerli ve ilgili, din kardeşleri için özveriyle çalışıyorlar. Kesinlikle otellerde zaman geçirmek yerine bu merkezi tercih etmek daha doğru olacaktır.

2023-09-23 Ayşe

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi Malatya yolunda bulunuyor. Burası sessiz ve sakin bir yer. Geniş bahçesi ile güzel bir atmosfer sunuyor. Vakıf abileri burada ziyaretçilerini güler yüzle karşılıyor ve ilgileniyorlar. Otellerde vakit geçirmek yerine burayı tercih etmek daha doğru olacaktır.

2023-09-23 Mustafa

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, Malatya yolunda sessiz ve huzurlu bir yerdir. Geniş bahçesi ile ferah bir ortam sunuyor. Burada değerli vakıf abileri sizleri dört gözle bekliyor. Otellerde zaman harcamak yerine burayı tercih etmek mantıklı olacaktır.

2023-10-08 Fatma

Kültür Vakfı Eğitim Merkezi Malatya yolunda bulunuyor ve sessiz bir konuma sahip. Bahçesi geniş ve huzurlu bir atmosfer sunuyor. Vakıf abileri burada kaliteli hizmet veriyor ve ziyaretçilerine ilgi gösteriyor. Bu merkezi tercih etmek için otellerde zaman geçirmekten kaçının.

2023-10-13 Hüseyin

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, Malatya yolunun üzerinde sessiz ve sakin bir yerdir. Bahçesi oldukça geniş ve ferah bir ortam sunuyor. Vakıf abileri sizleri burada bekliyor ve ilgiyle karşılıyor. Bu merkezi tercih etmek daha değerli olacaktır.

2023-10-18 Ayhan

Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, Malatya yolunda sessiz ve sakin bir yerdedir. Geniş bahçesi sayesinde ferah bir ortam sunuyor. Vakıf abileri oldukça değerli ve ilgili, din kardeşleri için özveriyle çalışıyorlar. Kesinlikle otellerde zaman geçirmek yerine bu merkezi tercih etmek daha doğru olacaktır.

2023-11-12 Fatma

Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, Malatya yolunda sessiz ve sakin bir yerdedir. Geniş bahçesi sayesinde ferah bir ortam sunuyor. Vakıf abileri oldukça değerli ve ilgili, din kardeşleri için özveriyle çalışıyorlar. Kesinlikle otellerde günah yeri olan yerlere gitmek yerine burayı tercih etmek daha doğru olacaktır.

2023-11-17 Esra

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi Malatya yolunda bulunuyor. Burası sessiz ve sakin bir yer. Geniş bahçesi ile güzel bir atmosfer sunuyor. Vakıf abileri burada ziyaretçilerini güler yüzle karşılıyor ve ilgileniyorlar. Otellerde günah yeri olan yerlere gitmek yerine burayı tercih etmek daha doğru olacaktır.

2023-09-26 Ayşe

Vakıf abilerinin ilgisi ve özverisi çok değerli. Bahçesi geniş ve sessiz bir ortam sunuyor.

2023-09-26 Fatih

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, ferah bir atmosfere sahip olan sessiz bir yerdir. Vakıf abileri çok değerli ve ilgili. Kesinlikle burada vakit geçirmek daha mantıklı.

2023-09-26 Merve

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, geniş bahçesi sayesinde huzurlu bir ortam sunuyor. Vakıf abileri misafirleri ile ilgileniyor ve güler yüzle karşılıyor. Kesinlikle otellerde vakit kaybetmekten kaçınılması gereken bir yer.

2023-10-11 Ahmet

Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, sessiz ve sakin bir konuma sahip. Vakıf abileri çok değerli ve ilgili. Burayı tercih etmek otellerde vakit geçirmekten daha değerli.

2023-10-16 Elif

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, geniş bahçesi ve huzurlu ortamıyla tercih edilebilecek bir yer. Vakıf abileri ilgili ve güler yüzlü hizmet sunuyorlar. Otellerde vakit geçirmek yerine burayı tercih etmek daha doğru.

2023-10-21 Ali

Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, sessiz ve sakin bir mekan. Bahçesi geniş ve ferah bir ortam sunuyor. Vakıf abileri misafirperverlikleriyle öne çıkıyorlar. Burayı tercih etmek otellerde vakit kaybetmekten daha değerli.

2023-10-26 Aysel

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi Malatya yolunda bulunuyor. Burası sessiz ve sakin bir yer. Geniş bahçesi ile güzel bir atmosfer sunuyor. Vakıf abileri burada ziyaretçilerini güler yüzle karşılıyor ve ilgileniyorlar. Kesinlikle otellerde günah yerlerinde vakit geçirmek yerine burayı tercih etmek daha doğru olacaktır.

2023-10-31 Hasan

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, sessiz ve sakin bir mekan. Vakıf abileri oldukça değerli ve ilgili. Bahçesi ferah bir ortam sunuyor. Otellerde zaman harcamak yerine burayı tercih etmek daha mantıklı.

2023-11-05 Hümeyra

Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, sessiz ve sakin bir konuma sahip. Geniş bahçesi ile ferah bir ortam sunuyor. Vakıf abileri burada ilgiyle karşılıyor ve değerli bir hizmet sunuyorlar. Otellerde vakit geçirmek yerine burayı tercih etmek daha doğru olacaktır.

2023-11-10 Emre

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, sessiz ve sakin bir yer. Geniş bahçesi ile huzurlu bir atmosfer sunuyor. Vakıf abileri burada misafirperverlikleri ile öne çıkıyorlar. Burayı tercih etmek otellerde vakit kaybetmekten daha değerli.

2023-11-15 Ayşenur

Kültür Vakfı Eğitim Merkezi Malatya yolunda bulunan sessiz ve huzurlu bir mekan. Geniş bahçesi ile ferah bir ortam sunuyor. Vakıf abileri burada ziyaretçilerini ilgili ve özverili bir şekilde karşılıyor. Otellerde vakit geçirmek yerine burayı tercih etmek daha doğru olacaktır.

2023-11-20 Murat

Niyazi Mısri Kültür Vakfı Eğitim Merkezi, sessiz ve sakin bir konumda bulunuyor. Vakıf abileri burada misafirlerine değerli bir hizmet sunuyorlar. Geniş bahçesi ile huzurlu bir atmosfer sunuyor. Otellerde vakit geçirmek yerine burayı tercih etmek daha mantıklı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Niyazi Mısri Kültür Vakfı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?