Niksan Makina Savunma Sanayi yorumlar

Niksan Makina Savunma Sanayi yakın Üzümlü yolu, Üstünler, Beyşehir, Konya, Central Anatolia Region

  • Adres: Üzümlü, 42700 Beyşehir/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 332 524 66 58
  • Web sitesi: niksanmakina.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.5513426, 31.6006422

Niksan Makina Savunma Sanayi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Niksan Makina Savunma Sanayi yorumlar

Kaliteli işçilik

3 adet NİKSAN pcp aldım kendilerine teşekkür ederim kaliteli ürünlerinden dolayı

Üretim olarak harika işler başarıp yurt dışına satış yaparak ülkemize kazanç temin ediyorlar. Gördüğüm bir hatayı da ilgiliye bildirdim. Eminim düzeltmişlerdir..

2023-09-19 Ayşe

Kaliteli işçilik.

2023-09-19 Mehmet

3 adet NİKSAN pcp aldım kendilerine teşekkür ederim kaliteli ürünlerinden dolayı.

2023-09-19 Can

Üretim olarak harika işler başarıp yurt dışına satış yaparak ülkemize kazanç temin ediyorlar.

2023-10-04 Esra

Gördüğüm bir hatayı da ilgiliye bildirdim. Eminim düzeltmişlerdir.

2023-10-09 Fatma

Teşekkür ederim. Experiencing the outdoor products is delightful at Niksan Makina Savunma Sanayi Açık hava sporları mağazası. The customer service and staff are helpful and knowledgeable. The facilities and amenities are well-maintained. The ambiance and decor create a pleasant atmosphere. The quality of the products is top-notch. Overall, it was a great experience. I highly recommend it.

2023-10-14 Ahmet

Niksan Makina Savunma Sanayi Açık hava sporları mağazasında alışveriş yapmanın keyfini çıkardım. Çalışanlar çok yardımcı ve nazik. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da harikaydı. Genel olarak çok memnun kaldım. Tekrar geleceğim ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-19 Zeynep

Niksan Makina Savunma Sanayi Açık hava sporları mağazasını ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten üst düzeydi. Çalışanlar çok yardımsever ve bilgililerdi. Mağazanın iç mekanı çok güzel dekore edilmiş ve atmosferi çok hoş. Fiyatlar da gayet uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Ali

Niksan Makina Savunma Sanayi Açık hava sporları mağazasında gerçekten kaliteli ürünler bulduk. Çalışanlar da çok ilgiliydi ve bize yardımcı oldular. Mağazanın olanakları ve imkanları çok iyiydi. Dekorasyon da çok güzel yapılmış. Ürünlerin kalitesi de mükemmel. Genel olarak çok memnun kaldık.

2023-10-29 Ayhan

Niksan Makina Savunma Sanayi Açık hava sporları mağazasının ürünleri gerçekten kaliteli. Mağaza çalışanları da çok cana yakın ve yardımsever. Tesis ve olanaklar çok temiz ve düzenli. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da harika. Ürün ve hizmet kalitesi çok yüksek. Genel olarak harika bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Emine

Niksan Makina Savunma Sanayi Açık hava sporları mağazasında harika bir zaman geçirdik. Çalışanlar çok yardımsever ve bilgililerdi. Tesisler ve imkanlar çok iyi durumda. Atmosfer ve dekorasyon da güzel bir ortam yaratıyor. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Genel olarak harika bir deneyim oldu. Tavsiye ediyorum.

2023-11-08 Hakan

Niksan Makina Savunma Sanayi Açık hava sporları mağazası hakkında harika bir izlenim edindim. Çalışanlar çok yardımcı ve düşünceliydi. Ürünlerin kalitesi mükemmel. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da hoş. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatlar da gayet makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-13 Pınar

Niksan Makina Savunma Sanayi Açık hava sporları mağazasına ziyaretimde çok memnun kaldım. Çalışanlar çok samimi ve yardımcı oldular. Tesisler ve imkanlar her daim temiz ve düzenliydi. Atmosfer ve dekorasyon da çok güzel. Ürünlerin kalitesi de süper. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Niksan Makina Savunma Sanayi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?