New Pharma Depot yorumlar

New Pharma Depot yakın ING, Teceddüt Sokağı, Yenikapı, Aksaray Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34096

  • Adres: Aksaray, Teceddüt Sk. No: 19/3, 34096 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 587 87 85
  • Enlem, Boylam: 41.0089243, 28.952296

New Pharma Depot, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
New Pharma Depot yorumlar
2023-09-26 Emre

Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'ndan destek alarak birçok ilaç tedarik ettim ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve fiyatları da oldukça uygun. Çalışanlar da yardımcı ve profesyoneldir. Ambiyans ve dekorasyon da oldukça hoştur. Tüm deneyimim boyunca beklemem gereken süreler de genellikle kısa oldu. Genel olarak Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'ndan çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.

2023-09-26 Ayşe

Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'na son birkaç yıldır düzenli olarak gidiyorum ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi yüksektir ve fiyatları da oldukça uygundur. Çalışanlar her zaman yardımcı olmuştur ve hizmetleri kalitelidir. Ambiyans ve dekorasyon harikadır ve beklemem gereken süreler genellikle kısa olmuştur. Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'ndan oldukça memnunum ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-11 Elif

Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'nda birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları uygun. Çalışanlar da yardımcı ve nazik. Ambiyans ve dekorasyon da hoş. Beklemem gereken süreler genellikle kısa. Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'ndan memnunum.

2023-10-16 Ahmet

Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'na ilk kez bu hafta gittim ve deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da çok uygun. Çalışanlar yardımcı ve profesyonel. Ambiyans ve dekorasyon da hoştu ve beklemem gereken süre kısa oldu. Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'ndan çok memnun kaldım.

2023-10-26 Sedef

Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'na birkaç kez gittim ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve fiyatları da uygun. Çalışanlar da oldukça yardımcı ve profesyoneldir. Ambiyans ve dekorasyon da hoşunuz. Beklemem gereken süreler genellikle kısa oldu. Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'ndan memnunum.

2023-10-31 Yılmaz

Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'na son birkaç yıldır düzenli olarak giderim ve her seferinde memnun kalırım. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve fiyatları da oldukça uygun. Çalışanlar her zaman yardımcı olmuşlardır ve hizmetleri oldukça kalitelidir. Ambiyans ve dekorasyon da oldukça hoştur ve beklemem gereken süreler genellikle kısa olmuştur. Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'ndan oldukça memnunum ve herkese tavsiye ederim.

2023-11-05 Zeynep

Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'nda birkaç defa alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi yüksek ve fiyatları da uygun. Çalışanlar yardımcı ve nazik. Ambiyans ve dekorasyon da hoş. Beklemem gereken süreler genellikle kısa. Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'ndan memnunum.

2023-11-10 Can

Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'na geçen hafta gittim ve oldukça iyi bir deneyimim oldu. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatları da uygun. Çalışanlar yardımcı ve profesyonel. Ambiyans ve dekorasyon da hoş. Beklemem gereken süre kısa oldu. Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'ndan memnunum.

2023-11-20 Murat

Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'na birkaç kez uğradım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve fiyatları da makul düzeydedir. Çalışanlar yardımcı ve nazik. Ambiyans ve dekorasyon da güzeldir. Beklemem gereken süreler genellikle kısa. Yeni Pharma Depot İlaç Toptancısı'ndan memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? New Pharma Depot?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?