Nesil Elektronik yorumlar

Nesil Elektronik yakın Serhat Elektronik, Tahtakale Caddesi, Tahtakale Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34116

  • Adres: Tahtakale, Tahtakale Cd. No:18, 34116 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 512 02 04
  • Web sitesi: nesilelektronik.com
  • Enlem, Boylam: 41.0161019, 28.9693049

Nesil Elektronik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Nesil Elektronik yorumlar

Şehir dışından telefon ile görüştüm, istediğim model teybi kart numaramı ileterek satın aldım, anında fatura ve slip bilgilerini ilettiler. Ertesi gün kargo ile ürünümü teslim aldım. Olması gerektiği gibi özenli ve düzgün paketleme yapılmıştı. Dürüst ve güvenilir bir esnaf. Tereddüt etmeden alış veriş yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bende ulaşmak istiyorum ama tel açmıyorlar bana bi iletişim numarası verebilir misiniz

Kadir abiyi az önce aradım ve daha önceki yaşadığım kötü tecrübeleri anlattım dinledi ve yardımcı oldu yönlendirdi diğer tuningciler (temiz olanları kast etmiyorum) müşteriyi nasıl kazıklarım … Daha fazla

2023-09-24 Şehir dışından telefon ile görüştüm

istediğim model teybi kart numaramı ileterek satın aldım, anında fatura ve slip bilgilerini ilettiler. Ertesi gün kargo ile ürünümü teslim aldım. Olması gerektiği gibi özenli ve düzgün paketleme yapılmıştı. Dürüst ve güvenilir bir esnaf. Tereddüt etmeden alış veriş yapabilirsiniz.

2023-10-24 Mehmet

Mağazanın iç dekorasyonu oldukça şık ve modern. Personeller de oldukça yardımsever ve ilgili. Ancak fiyatlar biraz yüksek. Daha uygun fiyatlarla hizmet veriyor olsalar daha iyi olurdu.

2023-10-29 Elif

Ürünün teslimatı oldukça hızlı yapıldı. Paketleme de oldukça düzgündü. Kaliteli ve güvenilir bir mağaza olduğunu düşünüyorum.

2023-11-13 Eren

Fiyatlar oldukça uygun. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler bulunuyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Nesil Elektronik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?